Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu și sora lui Bădălău se întrec în declaratii de iubire pentru acesta: „Așa am fost noi mereu…”

Bianca Drăgușanu și sora lui Bădălău se întrec în declaratii de iubire pentru acesta: „Așa am fost noi mereu…”
Pentru fiul fostului șef de la Curtea de Conturi 2 octombrie a fost o zi specială astăzi. Gabriel Bădălău, care a revenit, din nou, oficial, în brațele Biancăi Drăgușanu, a fost celebrat de întreaga familie.

Cu despărțiri și împăcări „fără număr”, așa pot fi descriși cei trei ani de relație dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Bărbatul a arătat că se conformează proverbului cu femeia puternică din spatele unui bărbat de succes, cum se consideră el. Are două femei alături, nu una. Care, amândouă, se întrec în declarații de dragoste pentru el.

Miercuri, Gabi Bădălău a împlinit 37 de ani, iar prima care s-a grăbit să-și arate dragostea ce i-o poartă a fost Bianca Drăgușanu. I-a scris simplu „Aniversare fericită!”, în limba engleză, însoțind mesajul cu o inimioară, peste o fotografie cu ei doi într-o destinație exotică, de plajă.

Un gest uriaș pentru orgolioasa divă, care a promis că nu se va mai expune în spațiul public cu cel de care s-a despărțit deja de câteva ori, în trecut, cu scandal și jigniri.

Sora lui Bădălău nu a rămas mai prejos și i-a transmis și ea fratelui ei gândurile pe care le are în această zi spercială. Ea punctează cât de puternică este legătura pe care o împărtășesc, într-un mesaj elegant.

Fericit de atenția de care se bucură din partea celor două femei puternice din viața lui, Gabi Bădălău a făcut publice mesajele primite.

Cum s-a pregătit de petrecere Bianca Drăgușanu

Imediat ce i-a transmis iubitului mesajul de dragoste, Bianca Drăgușanu a dat fuga la coafor, ca să-și pregătească buclele pentru petrecerea aniversară.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a început să capteze atenția publicului în 2021, când cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori în locuri publice. Presa mondenă a speculat intens asupra relației lor, însă povestea de dragoste a fost presărată cu momente tensionate și despărțiri temporare.

Bădălău e iubit de soră și de Bianca, dar a pierdut șirul amantelor

Recent, în calitate de invitat al Denisei Rifai, la emisiunea „40 de întrebări”, Gabi Bădălău a fost pus în fața faptului de a lămuri de câte ori și-a înșelat actuala iubită. În momentul în care a fost întrebat, bărbatul a spus cu sinceritate că a pierdut șirul aventurilor. „Nu știu să vă răspund… de trei, de cinci, de două ori”, a fost răspunsul acestuia.

După ce i-a transmis iubitului mesaj cu inimioară, Bianca Drăgușanu a fugit la coafor (Instagram)

Gabi Bădălău, tatăl a doi băieți din relația cu cântăreața Claudia Pătrășcanu, și Bianca Drăgușanu, care are o fetiță cu Victor Slav, au fost surprinși recent împreună cu cei trei copii. Deși au trecut prin numeroase despărțiri, ei par să se străduiască să formeze un cuplu unit. Într-o scenă recentă surprinsă de paparazzi, Gabi a fost văzut ajutându-și copiii să coboare din mașină, în timp ce Bianca se ocupa de organizarea activităților sportive pentru familie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri