Simona Ionescu / Redactor Șef

Bill Gates a făcut o declarație care ne sperie. ”Este o tragedie incredibilă”

Bill Gates a făcut o declarație care ne sperie. ”Este o tragedie incredibilă”
Bill Gates are o avere uriașă și a investit cel puțin 1,7 miliarde de dolari în lupta împotriva pandemiei. Miliardarul a făcut o declarație care ne dă fiori. „Aceasta este o tragedie incredibilă”, a spus co-fondatorul Microsoft.

Bill Gates a fost acuzat că vrea să ne introducă chip-uri în corp o dată cu noul vaccin anti-COVID-19.  „Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede. Cred că trebuie să spunem adevărul.

Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre. Toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect. De ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin”,a răspuns Bill Gates.

Iată că și acum face o declarație care ne dă fiori.

Bill Gates a făcut o declarație care ne sperie

Bill Gates a anunțat când va avea loc sfârșitul pandemiei de coronavirus.

”Lumea ar trebui să revină la normal până la sfârşitul anului 2022, datorită vaccinurilor împotriva Covid-19”, a declarat Bill Gates într-un interviu pentru ziarul polonez Gazeta Wyborcza şi TVN24.

„Aceasta este o tragedie incredibilă”, a spus co-fondatorul Microsoft despre pandemie, adăugând că singura veste bună a fost accesul la vaccinuri.

Bill Gates a renunţat la funcţia de preşedinte al Microsoft Corp în 2014. A investit cel puţin 1,75 miliarde de dolari pentru răspunsul global faţă de pandemia Covid-19. Aceasta include asistență pentru unii producători de vaccinuri, diagnostice şi tratamente potenţiale pentru boală.

Programul COVAX, susţinut de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi Alianţa Globală pentru Vaccinuri şi Imunizare (GAVI), îşi propune să asigure 2 miliarde de doze de vaccin pentru ţările cu venituri mai mici până la sfârşitul anului 2021.

Bill Gates a lansat cartea „Cum să salvăm lumea de o catastrofă climatică”

Bill Gates a avertizat și despre o catastrofă climatică

”Au fost oameni ca mine care au avertizat. Au spus: există un anumit risc de pandemie. Pentru un cost mic, puteți pregăti și evita problema. Dar, din păcate, aceste investiții recomandate nu au fost făcute.

În cazul unei catastrofe climatice, numărul deceselor pe an va fi de câteva ori mai mare decât ceea ce vedem în timpul pandemiei”, a spus Bill Gates, în interviul acordat jurnaliștilor „Gazeta Wyborcza” și TVN 24.

În februarie, Bill Gates a lansat cartea „Cum să salvăm lumea de o catastrofă climatică. Soluții pe care le avem deja, schimbări de care avem nevoie”, publicată de Editura Agora. Foto: Facebook


Cine este Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates. Ce avere moștenește de la celebrul ei tată

A murit un cunoscut impresar de fotbaliști. Tot Covidul e de vină

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre