Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt de România. Ex-soțul Ancăi Țurcașiu se iubește cu blonda aflată într-o „căsătorie deschisă”!?!

Brad Pitt de România. Ex-soțul Ancăi Țurcașiu se iubește cu blonda aflată într-o „căsătorie deschisă”!?!
Divorțul Ancăi Țurcașiu de doctorul Cristian Georgescu a surprins pe toată lumea. Erau admirați și invidiați pentru relația lor frumoasă. Se pare că stomatologul era deja cuplat cu o blondă, măritată și cu copil, ca și noua iubită a lui Brad Pitt.

Cristian Georgescu a umplut golul lăsat de fosta sa soție, Anca Țurcașiu,  la doar trei luni după ce a părăsit domiciliul conjugal, după 22 de ani de căsnicie. Noua lui relație pare să fie însă mai veche, dacă avem în vedere lejeritatea cu care se manifestă femeia în prezența propriului copil, cât și atitudinea micuțului vizavi de noul bărbat din viața mamei.

Pare copie la indigo cu amorezul Brad Pitt. După ce s-a aflat că actorul se iubește cu manechinul Nicole Poturalski și presa americană a aflat că aceasta este căsătorită cu patronul unui restaurant din Berlin, iată că presa spaniolă vine cu o altă informație bombă. Tânăra de 27 de ani este și mamă. Statutul de femeie căsătorită și cu copil nu este un impediment nici pentru Nicole, nici pentru Brad Pitt, soțul de 68 de ani al tinerei afirmând către cei din anturaj că el are o ”căsătorie deschisă”.

Fix așa se pare că este și în cazul fostului soț al Ancăi Țurcașiu, după ce paparazzi de la cancan.ro au surprins-o pe blonda cu care se săruta Cristian Georgescu alături de un alt bărbat ce părea a fi tatăl copilului și partenerul ei de viață zilnică.

Ex-soțul Ancăi Țurcașiu se iubește cu blonda aflată într-o „căsătorie deschisă”!

O nouă idilă se impune în lumea showbizului, dar ca orice subiect fierbinte, nici acesta nu vine fără „mici probleme tehnice”.

După divorțul anevoios de Anca Țurcașiu, medicul stomatolog Cristian Georgescu pare să se fi implicat într-un trio amoros.

Frumoasa blondă pe care o săruta la mall, zilele trecute, ar fi implicată într-o relație extrem de serioasă, aveau să constate paparazzi care au întâlnit-o și au mers pe urmele ei. Ea pare că este implicată într-o relație serioasă, din care nu se exclude căsătoria.

 

Aceasta, blonda de care fostul soț al Ancăi Țurcașiu se pare că s-a îndrăgostit nebunește, a fost filmată în timp ce își ducea micuțul la școală.

Surprinzător este faptul că doamna în cauză a fost însoțită de un bărbat, altul decât fostul soț al Ancăi Țurcașiu. După ce femeia a coborât împreună cu micuțul din mașina bărbatului, mama și copilul s-au îndreptat spre unitatea de învățământ. La scurt timp după ce și-a parcat bolidul de lux, bărbatul s-a alăturat celor doi, scrie Cancan.

Cine este misterioasa bondă

O sursă din lumea medicală ne-a spus că „femeia blondă este asistentă la o clinică privată sau în orice caz e cadru medical” deoarece l-a văzut pe Cristian Georgescu de mai multe ori în clădirea respectivă, iar una dintre persoanele care lucrează acolo seamănă ca alură cu blonda fotografiată cu el în mall. Informația, deci, nu e foarte sigură și, fiind venită doar dintr-o sursă, putem să o luăm doar ca posibilitate.

În schimb, cineva din apropierea fostului cuplu Georgescu-Țurcașiu, căruia îi acordăm credibilitate, povestește că „relația lui Cristi cu blonda este mai veche și Anca a aflat de ea”. Se pare că însuși soțul infidel i-a mărturisit artistei că a intrat într-o relație.

„Ex-ul” Ancăi Turcașiu s-a întâlnit cu blonda de care se pare că s-a îndrăgostit nebunește într-un mall din zona Băneasa. Atunci când s-a întâlnit cu tânăra, medicul n-a ținut cont de ochii curioșilor și a dat frâu liber sentimentelor.

Cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat pătimaș. Nu a mai contat nici că martor la scenele tandre a fost micuțul tinerei blonde, care, neînțelegând ce face mama lui, încerca să o tragă de mână.

Foto: cancan.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre