Simona Ionescu / Redactor Șef

Brad Pitt iubește din nou. Tipa asta are cei mai frumoși sâni din lume

Brad Pitt iubește din nou. Tipa asta are cei mai frumoși sâni din lume
În timp ce Angelina Jolie încearcă să facă lumină în relația cu Brad Pitt, actorul e fericit și pare că a uitat-o pe fosta soție. Iată cine a apărut în viața lui.

Mariajul eșuat cu Angelina Jolie nu l-a pus la pământ pe marele actor. S-a îndrăgostit din nou?

Brad Pitt iubește din nou. Cine e frumusețea care i-a luat locul Angelinei Jolie. Are cei mai frumoși sâni din lume

Să fi răsărit soarele și pe strada lui Brad Pitt? Actorul se pare că și-a revenit și și-a deschis inima către o nouă parteneră. Recent, el a fost surprins la Paris, când lua prânzul împreună cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, superbul model Emily Ratajkowski. Iată că la 58 de ani, Brad Pitt a demonstrat încă odată că e mai șarmant ca niciodată și poate cuceri pe oricine vrea. Cei doi au fost văzuți și la New York, în ambele orașe aceștia ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți.

Între cei doi e o diferență de 27 de ani

Între Brad și frumoasa domnișoară e o diferență de 27 de ani, dar se pare că nu le pasă. În plus, nici unul dintre ei nu a confirmat oficial că ar avea o relație. Interesant este faptul că Brad nu s-a ferit de cineva, dovadă că e posibil să vrea ceva mai mult decât o simplă aventură.

„Lui Brad i-a plăcut de Emily la petrecerea Vanity Fair Oscar din 2020. Nu erau într-o zonă privată sau ceva de genul acesta, dar vorbeau cu prietenii din jur. Evident, pe atunci o posibilă idilă ar fi fost interzisă. Ea era fericită, fiind căsătorită cu Sebastian Bear-McClard, iar Brad a respectat asta.

El a cerut-o să iasă, iar ea a spus da. Ea a spus întotdeauna că Brad e drăguț și, așa cum a văzut ea, ce a avut de pierdut?”, , a declarat o sursă apropiată din anturajului actorului pentru OK! Magazine.

În ceea ce o privește pe Emily Ratajkowski, considerată femeia cu cei mai frumoși sâni din lume, și ea a avut de suferit în căsnicie.

Ea a fost căsătorită cu Sebastian Bear-McClard, cu care are un copil dar, din nefericire, i-a fost infidel. După ce i-a suportat numeroase aventuri, a pus piciorul în prag și acum se află în proces de divorț.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre