Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă a schimbat foaia. Are prea multe „chestii în corp” și vrea să se transforme

Brigitte Pastramă a schimbat foaia. Are prea multe „chestii în corp” și vrea să se transforme
Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Brigitte Pastramă și-a pus sufletul pe tavă. Ce are de gând să facă.

Brigitte Pastramă a ajuns la 45 de ani, vârstă la care consideră că e momentul să aibă mai multă grijă de ea.

Brigitte Pastramă a schimbat foaia. Are prea multe „chestii în corp” și vrea să se transforme

La 45 de ani, împliniți pe 7 februarie, Brigitte Pastramă vrea să fie o altfel de femeie. Mai rotofeie ca niciodată, bruneta spune că a început antrenamentele la sală și o dietă sănătoasă. Bruneta a mărturisit că s-a îngrășat opt kilograme pentru că a avut până acum o viață haotică, dar asta nu se va mai întâmpla. În plus, s-a apropiat de Dumnezeu foarte mult și consideră că trebuie să fie cât mai naturală, așa că a renunțat la extensii și gene și nu mai vrea nici măcar gel pe unghii.

„În decembrie mi se încleșta mâna și nu mai puteam să o deschid”

„Prima prioritate este sănătatea mea și a soțului meu. Ne-am hotărât să dăm la o parte ceea ce nu mai era important și să ne facem timp pentru noi. Am avut în ultimul timp o viață foarte dezorganizată. Nu aveam timp să mâncăm. Eram epuizată, în decembrie mi se încleșta mâna și nu mai puteam să o deschid.

Deci, era o lipsă de vitamine extraordinar de mare și făcusem o fază de spasmofilie foarte puternică. Am hotărât să mă îngrijesc. Nu mai am extensii. Nu mai vreau să-mi pun. Nu mai am gene false, nu mai vreau să-mi pun nici gel pe unghii. Nu sunt naturală și n-o să fiu niciodată, pentru că mi-am introdus niște chestii în corp.”, a spus Brigitte Pastramă.

Cine a făcut-o să plângă

Brigitte a rămas surprinsă când s-a trezit la ușă cu două doamne drăguțe, care i-au adus un cadou de la o fană din Maramureș. Brunetei nu i-a venit să creadă că mai există și astfel de persoane în viața sa și a început să plângă. „N-am știut că e real, mulțumesc din suflet. Am crezut că e o glumă și îmi cer scuze. Doamna Adriana, vă iubesc, nu există oameni ca dumneavoastră”, a spus emoționată Brigitte.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre