Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă, la un pas de tragedie în Dubai: „Era să mor!”

Brigitte Pastramă, la un pas de tragedie în Dubai: „Era să mor!”
De când s-a mutat în Dubai, Brigitte pare că a renăscut. Arată excelent, relația cu soțul ei merge ca unsă, a pornit o afacere nouă și se laudă că îi merge bine.

Obișnuită să își țină fanii la curent cu tot ce face, Brigitte Pastramă a împărtășit imediat faptul că a fost la un pas de tragedie. Era să moară, susține aceasta, înfricoșată de cele întâmplate. Incidentul vine după ce a avut o zi plină de răsfăț, la piscină și la restaurant. Ea le-a arătat fanilor ei ce mănâncă și cum se bucură de soarele arzător. Seara, însă, a venit cu momente de panică.

Brigitte Pastramă, la un pas de tragedie în Dubai

Vedeta povestește că se afla pe autostradă, rulând cu viteză, când s-a întâmplat totul. Obișnuită din România cu șoferii nesimțiți în trafic, nu își imagina că va întâlni asemenea șoferi și în Dubai. A uitat de recomandările vieții creștine pe care o practică și a izbucnit „ca la ușa cortului”, cum se spune. L-a bălăcărit pe cel care i-a dat fiori în trafic, exact cum i-a venit la gură. Mai precis, la mână, pentru că a scris.

Brigitte Pastramă a făcut accident pe autostradă, în Dubai, din cauza unui șofer nesimțit (Instagram)

„Asta se întâmplă atunci când un idiot aruncă dintr-o altă mașină, pe geam, o cutie goală pe autostradă! Era aproape să mor – mi s-a tăiat anvelopa, conduceam cu 110 km/h!”, a informat Brigitte Pastramă despre incident, arătându-și bolidul Porsche în culoarea baby blue.

Brigitte, viață de lux în Dubai

După reconcilierea cu Florin Pastramă, de care a fost la un pas de divorț, Brigitte și soțul ei s-au mutat în Dubai. Și-a cumpărat un apartament într-un complex rezidențial, cu 400.000 de euro, a mai dat 150.000 de euro pe o mașină electrică și a deschis o firmă de amenajări interioare. Brigitte spune că firma merge bine. Ocazional, revin în România pentru a urmări bunul mers al afacerilor lăsate în urmă.

Fiica ei, Sara, este și ea acolo, urmând cursurile unei școli. Odată cu noua ei viață, Brigitte vrea să se transforme într-un influencer și o sursă de inspirație pentru toți românii care aleg să se mute, asemenea ei, acolo. Ea dă ponturi despre locuri unde se mănâncă bine și ieftin sau de unde se pot cumpăra „fake-uri adevărate”, așa cum a menționat într-o postare mai veche.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri