Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Gabor, bucătăreasa din Dubai. „Mâncam cinci pâini pe zi. Cât timp am o ceapă și usturoi…”

Ramona Gabor, bucătăreasa din Dubai. „Mâncam cinci pâini pe zi. Cât timp am o ceapă și usturoi…”
Ramona Gabor e parcă mai frumoasă ca niciodată și are extrem de multă grijă de imaginea sa. Acum are lumea la picioare, am putea spune, însă băcăuanca își amintește perfect de unde a plecat. Într-o rară apariție în media, sora fostei soții a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, a povestit despre modesta ei copilărie, dar și despre opulenta ei viață la Dubai, unde s-a stabilit de mai bine de un deceniu.

Dacă acum se desfătează cu toate bunătățile, în copilărie nu avea totdeauna parte de ceea ce își dorea, însă nu lipsea niciodată pâinea pufoasă. Iată care era mâncarea preferată a Ramonei Gabor când era mică.

„Mâncam cinci pâini pe zi”

„Cel mai mult îmi plăceau mic dejunul dinainte de școală, care însemna pâine cu unt și gem de prune și ceaiul nelipsit. Duminică aveam o cină în familie și era ceva mai special: pui la sticlă, de exemplu. Vinerea se ținea post, Vinerea Mare – post negru. În rest, știu că mâncam cinci pâini pe zi.

„Am făcut o ciorbă cu păstăi galbene și legume din grădina ei”

Avem o pâine în Bacău se numește pâine pamba, e franzelă și atât de pufoasă. Chiar și sora mea, acum două zile a cumpărat. Am făcut o ciorbă cu păstăi galbene și legume din grădina ei. A luat pâinea, a rupt-o, eu am zis că e prea mult, dar s-a mâncat toată.

Am mâncat apoi și a doua pâine… e pâinea noastră preferată”, i-a recunoscut Ramona Gabor mentorului său Teo Trandafir.

„Îmi place foarte mult să gătesc ciorbe în Dubai

Ramona Gabor, dezvăluiri de suflet în podcast-ul lui Teo Trandafir

Ramona recunoaște că a învățat să gătească din copilărie și îi place foarte mult să stea în bucătărie. În plus, e atât de pricepută, că prietenii tot o împing de la spate să-și facă un business în acest domeniu.

„Orice îmi spui, îți gătesc! Pentru că sunt pasionată.

Și chiar dacă nu am nimic în frigider, tot găsesc ceva. Cât timp am o ceapă și niște usturoi, știu că pot să fac orice. (…) Îmi place foarte mult să gătesc ciorbe în Dubai. Acolo nu sunt ciorbele ca la noi. Se găsesc supele asiatice. Le gătesc și prietenilor mei și toți îmi spun să-mi fac un business în această industrie, dar momentan, nu.

Fac și tocăniță și le place tot ce gătesc. Dar pentru că majoritatea prietenilor mei sunt străini, gătesc și paste cu fructe de mare, scoici în sos roșu sau în sos alb, saint jacques. Din păcate, nu prea am timp pentru asta, dar dacă am o zi liberă…”, a povestit, zâmbind, Ramona.

„Îmi invit o prietenă, pentru că nu-mi place să mănânc singură”

Ce face Ramona Gabor când are o zi liberă? E o fată normală căreia, contrar așteptărilor, nu-i mai place să stea în cluburi.

„Când sunt acasă (n. în Dubai), îmi place să fac nimic. Să-mi pun o mască, să-mi pun ulei pe păr, gătesc în același timp, pun muzică.

Îmi invit o prietenă, pentru că nu-mi place să mănânc singură”, s-a destăinuit bruneta. Ramona recunoaște că odată cu înaintarea în vârstă, nu mai e pasionată de cluburi, iar atunci când iese cu prietenii, „sunt prima care pleacă”. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre