Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte și Florin Pastramă scapă banii printre degete. Bruneta tot așteaptă să se spargă ghinionul

Brigitte și Florin Pastramă scapă banii printre degete. Bruneta tot așteaptă să se spargă ghinionul
În ultima perioadă, viața lui Brigitte Pastramă a fost plină de probleme, iar acestea continuă și acum.

Când credea că s-au terminat lucrurile rele, ghinionul se ține scai după Brigitte Pastramă. Iată ultima belea.

Brigitte și Florin Pastramă scapă banii printre degete. Bruneta tot așteaptă să se spargă ghinionul

Brigitte Pastramă pare să nu aibă nici o urmă de liniște. După ce a renunțat la divorțul de Florin și cei doi și-au mai jurat odată iubire veșnică, cei doi au decis să-și cumpere o casă în Dubai. Au achitat un avans în valoare de 5000 de euro, dar când s-au prezentat la achiziționarea casei mult visate, li s-a solicitat un preț cu 40.000 de euro mai mult.

Bineînțeles, că bruneta s-a enervat cumplit și a cerut avansul înapoi. Acest lucru s-a întâmplat acum un an și nici până în acest moment situația nu s-a rezolvat și banii nu au fost primiți. În acest moment, Brigitte încearcă disperată să găsească o soluție.

 

„Eu n-am mai vrut, pentru că am negociat cu o sumă de bani și după mi-au zis altceva, nu mi s-a părut normal”

”Am fost plecată în Dubai că plătisem un avans pentru o casă și nu mi-au dat un an de zile avansul pentru casă. M-am dus acolo ca să fac cerere și să spun că nu e normal ca un an de zile să țină avansul blocat pe atâtea mii de euro. M-au păcălit. Am negociat casa cu o sumă de bani, iar după ce am plătit avansul de 5000 și ceva de euro mi-au dat o sumă cu 40.000 de euro în plus la prețul casei.

Eu n-am mai vrut, pentru că am negociat cu o sumă de bani și după mi-au zis altceva, nu mi s-a părut normal. În altă parte n-am mai vrut”, a spus Brigitte Pastramă pentru Spynews. Pentru că s-a săturat de asemenea situații cu adevărat incredibile, Brigitte spune că nu mai vrea să achiziționeze nici o locuință.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre