Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc pentru a doua lună de miere. „Tot am făcut trei ani de la căsătorie…”

Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc pentru a doua lună de miere. „Tot am făcut trei ani de la căsătorie…”
După o perioadă de certuri și probleme, Florin și Brigitte Pastramă sunt din nou fericiți. Și speră ca Dumnezeu să le ofere tot ce-și doresc și să plece și într-o nouă lună de miere.

Florin Pastramă a povestit de ce s-a certat cu frumoasa Brigitte și cum s-au împăcat. E incredibil prin ce trec cei doi parteneri.

Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc pentru a doua lună de miere. „Tot am făcut trei ani de la căsătorie…”

Uneori Florin și Brigitte Pastramă se poartă ca doi copii. Așa s-a întâmplat și când s-au certat îngrozitor, iar bruneta a anunțat despărțirea. Potrivit declarațiilor bărbatului, scandalul a început de la niște… jucării. El s-a supărat atunci și a plecat la mama, însă jură că a fost cuminte, a stat în casă și s-a rugat.

„Noi suntem  copii de Dumnezeu, nu mai suntem din oameni. Și atunci Dumnezeu a făcut lumină”

„Eu m-am enervat foarte tare, de la două jucării. Și de acolo m-am enervat și am plecat acasă, la mama. Și asta a fost toată cearta noastră! Chiar vrem să facem o lună de miere, cu ajutorul Domnului! Pe cuvânt! Încă o lună de miere, tot am făcut trei ani de la căsătorie!

Am stat în post și rugăciune și l-am rugat pe Domnul Iisus să facă lumină. Și a făcut lumină!  Astăzi suntem împreună mai mult că la început. Adică suntem trup și suflet. Un singur trup în fața Domnului Iisus! Dumnezeu a îngăduit acest lucru între noi, ca Brigitte să își dea seama ce bărbat are lângă ea. Eu sunt copil de Dumnezeu, și eu și Brigitte.

Noi suntem  copii de Dumnezeu, nu mai suntem din oameni. Și atunci Dumnezeu a făcut lumină. Dar am avut și mari ispite ca să greșesc… M-au sunat, „hai la restaurant, hai în cluburi”, am zis nu. Eu până nu se termină divorțul, vreau să mă rog ca Dumnezeu să  termine acestă problemă. Și Dumnezeu a rezolvat-o cu ”Da” și ”Amin”. Ne iubim mai mult ca la început!”, a declarat acesta.

Și-au dat seama că se iubesc după ce au fost să divorțeze la notar

Hotărâtă să ducă divorțul până la capăt, Brigitte a fost cu soțul la notar, dar după o lună au realizat că nu pot să stea unul fără celălalt. „Am fost la notar să semnăm și de acolo am plecat împreună. Am semnat, în prima fază, ne-a dat 30 de zile. Prima dată când a apărut Brigitte la televizor am semnat. Și după aia ne-am certat, adică nu am mai vorbit.

Nu am mai fost să semnăm peste o lună actul de divorț la notar și s-a anulat. Suntem la fel ca la început!”, a declarat Florin Pastramă pentru Ciao. Cum s-au împăcat? În doi timpi și trei mișcări: „Făceam 3 ani de la căsătorie. Am pus mâna pe telefon: La mulți ani, iubirea mea! Vreau să te văd, vreau să vorbim. Bineînțeles că, dacă noi suntem copiii Domnului, Brigitte a zis: Da, nicio problemă, spune la ce oră și ne vedem! Împăcarea noastră a durat câteva minute”.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre