Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucurie imensă pentru fanii emisiunii Românii au talent. Începe un nou sezon. Se anunță surprize mari

Bucurie imensă pentru fanii emisiunii Românii au talent. Începe un nou sezon. Se anunță surprize mari
Se numără zilele până când vom putea să ne delectăm privirea cu una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, Românii au talent.

În curând pe micile ecrane, telespectatorii vor putea urmări o nouă ediție a emisiunii mult îndrăgite, Românii au talent.

Bucurie imensă pentru fanii emisiunii Românii au talent. Începe un nou sezon. Se anunță surprize mari

Telespectatorii nu mai mult de așteptat și vor putea din nou să stea liniștiți în fotolii și să urmărească noul sezon al emisiunii Românii au talent, cea cu numărul 12. Iar acest lucru se va întâmpla pe data de 4 februarie 2022. De data asta, vor fi mari schimbări la masa juriului, dar producătorii le promit fanilor și multe alte surprize.

Cine va face parte din juriu

Sezonul cu numărul 12 al show-ului „Românii au talent” îi va strânge la masa juriului pe veteranii emisiunii, frumoasa cântăreață Andra și prezentatorul Andi Moisescu. În această ediție aceștia îi vor avea alături pe doi actori foarte iubiți de publicul român, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Mihai Bobonete va apărea în ipostaze inedite

Așa cum îl știm, mereu pus pe șotii, Mihai Bobonete va face, cu siguranță, show în fiecare emisiune. De altfel, actorul a afirmat că și-a împlinit unul dintre marile sale vise, acela de a fi jurat. „De mic mi-am dorit să fac parte dintr-un juriu. Și de ceva vreme îmi doream să fac parte din juriul de la «Românii au talent». Dorința mi s-a îndeplinit. Muncim de zor să vă aducem un sezon 12 magic”, a povestit Mihai Bobonete.

La rândul său, Dragoș Bucur a menționat că pentru el este o mare onoare și bucurie să facă parte din juriul emisiunii și abia așteaptă să înceapă.

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiune care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa «Românii au talent» şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo”, a punctat Dragoș Bucur.

Sursă foto: substantial

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre