Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucurie imensă pentru fanii „Te cunosc de undeva”. Încep filmările pentru noul sezon

Bucurie imensă pentru fanii „Te cunosc de undeva”. Încep filmările pentru noul sezon
„Te cunosc de undeva” se întoarce, iar în curând vor începe și filmările pentru una dintre cele mai îndrăgite emisiuni.

Cei mai îndrăgiți concurenți și cei mai exigenți jurați se vor întâlni din nou într-un nou sezon „Te cunosc de undeva”.

Bucurie imensă pentru fanii „Te cunosc de undeva”. Încep filmările pentru noul sezon

Alina Pușcaș a făcut primele dezvăluiri despre show-ul mult așteptat de toți telespectatorii, „Te cunosc de undeva”. Chiar dacă deocamdată nu a răsuflat nimic despre viitorii concurenți, frumoasa Alina a dat totuși ceva din casă, mărturisind că filmările vor începe în luna ianuarie.

Aceasta a postat pe contul său de Instagram un story în care mărturisește că abia așteaptă să înceapă filmările pentru cel de-al 17-lea sezon al emisiunii. „Sezonul 17! Vă dați seama? Înnebunesc, de-abia aștept! Mi-a fost așa de dor!”, a declarat aceasta.

Va rămâne oare același juriu?

Dar, pentru moment e tot ce poate spune, pentru că încă nu s-a spus nimic legat de producători sau contracte.

Nici despre juriu Alina nu a spus nimic, dar toată lumea speră că vor rămâne tot simpaticii Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Cristi Iacob. Se știe însă că prezentatorii vor fi aceeași, adică Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Versiunea românească a reality show-ului “Your Face Sounds Familiar”

Pentru cei care nu știu, emisiunea “Te cunosc de undeva!” este versiunea românească a celebrului show “Your Face Sounds Familiar”. În cadrul acestui format, vedetele, transformate în concurenți, vor imita cântăreți celebri care sunt aleși săptămână de săptămână de ruleta buclucașă, cunoscută ca și Ruli. Dar, pe lângă interpretare, concurenții se pregătesc din plin și pentru coregrafia piesei. La final, aceștia primesc note de la jurați dar și de ceilalți concurenți.

15.000 de euro, premiul cel mare

La finalul ediției, concurentul care va avea cel mai mare punctaj, va primi suma de 1000 de euro, bani pe care acesta îi donează. La finalul sezonului, câștigătorul va primi suma de 15.000 de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre