Simona Ionescu / Redactor Șef

BUM media! Apar încă două televiziuni în România. Speranțele par infinite

BUM media! Apar încă două televiziuni în România. Speranțele par infinite
În plină pandemie de coronavirus, o veste bună pentru români. Se vor putea delecta cu programele a două televiziuni noi. Iar patron e o vedetă cunoscută. „În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului.

Curând, mass media din România se îmbogățesc cu două televiziuni noi, iar conducerea editorială va fi preluată de o vedetă extrem de cunoscută.

Bum media! Apar încă două televiziuni în România. Speranțele par infinite

În plin proces de divorț, Ana Maria Prodan aruncă bomba. Va prelua conducerea editorială a două posturi noi de televiziune, respectiv Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Aceasta revine astfel la prima și cea mai mare dragoste a sa, presa din România. Sexy impresara a dat și primele declarații despre acest nou proiect care crede că i se potrivește ca o mănușă.

„Vreau să fiu numărul 1. Mereu am crezut în puterea presei de a schimba orice și oricum”

„Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piață. Canalul de sport este altfel față de tot. E greu să te bați cu cabliștii, tu, ca un bebeluș. Dar o să vedeți că doar omul sfințește locul.

Vom strânge o echipă frumoasă, fără pată. Mă întorc la prima dragoste, la presă. Vreau să fiu numărul 1. Mereu am crezut în puterea presei de a schimba orice și oricum. Cred în oamenii tineri și foarte bine pregătiți”, a mai spus Ana Maria Prodan.

„În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului. Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat!

Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește”, a explicat Anamaria Prodan în emisiunea de la Realitatea sportivă, duminică după-amiaza.

Vor fi investiți peste 800.000 de euro

Pentru cele două posturi de televiziune au fost obținute licențele audiovizuale în vara anului trecut de către trustul Realitatea.

De cele două noi stații se va ocupa PHG Media Invest, societate care îi aparține soției patronului Realitatea Plus, Maricel Păcuraru. E vorba de Păcuraru Daniela-Madi, aceeași persoană, care printr-o altă firmă, PHG International Security s-a ocupat şi de logistica Realitatea TV, cu ceva timp în urmă. Sursele spun că în cele două noi televiziuni, care vor fi HD și 4K va fi investită suma de 800.000 de euro.

La începutul anilor 90, Anamaria Prodan a fost reporter sportiv. Îi lua la întrebări pe toți care însemnau ceva în sportul de la acea vreme. Echipa națională purta atunci denumirea „Tricolorii” și era extrem de îndrăgită de public. Era generația lui Gică Hagi, Dan Petrescu, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Silviu Lung, Florin Prunea etc. În calitate de jurnalist a plecat și în America în 1994, unde l-a cunoscut pe viitorul soț, baschetbalistul Tibi Dumitrescu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre