Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral și Adela Popescu, primele probleme în jungla dominicană. „Ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri…”

Cabral și Adela Popescu, primele probleme în jungla dominicană. „Ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri…”
A trecut puțin timp de când Adela Popescu și Cabral au ajuns în Republica Dominicană, dar abia acum a început greul.

Au început filmările pentru show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cum se descurcă Adela Popescu și Cabral.

Cabral și Adela Popescu, primele probleme în jungla dominicană. „Ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri…”

La puțin timp de când și-au intrat în pâine, Adela Popescu și Cabral au vorbit despre locul în care au loc filmările, mărturisind că nici lor nu le este deloc ușor și i-au compătimit pe concurenți. După cum bine vedeți, suntem în junglă! E o umezeală de Doamne ferește! Nenorocire! (…) Și ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri, a apus Cabral.

Imediat a venit cu completările și colega Adela Popescu: Și niște țânțari…Ideea este în felul următor: după o călătorie de 20 de ore cu avionul, am ajuns în nenorocirea asta de junglă, unde nu ne e ușor! Încercăm să ne acomodăm puțin cu fusul orar. Vă zicem sincer că nu-i dorești asta nici unui dușman, dar unuia cu care n-ai nimic de împărțit, să nu mai zic prieten.”

„Adela este genul de partener atent”

De asemenea, Cabral a spus că e foarte mulțumit că  o are pe Adela colegă într-un asemenea proiect, pentru că e un partener foarte atent. „Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe.

Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor și, desigur, și publicului, că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci.”, s-a destăinuit, potrivit Protv.

Viperele vesele au spus cine sunt concurenții

Potrivit informațiilor oferite de contul de instagram viperele vesele, cei 12 concurenți vor fi Rux și Opulență, Anisia Gafton, Mara Bănică, Tania Popa, Bia Khalifa și Lidia Buble, alături de Răzvan Botezatu, Cristian Mitrea, Paul Diaconescu, Cornel Palade, Alex Bogdan și Giani Kiriță.

„În exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram @viperele vesele, vă prezentăm listă completă a concurenților emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmată în Republica Dominicană şi care va fi difuzată de postul ProTV în toamna acestui an. Filmările sunt în toi în Republica Dominicană, unde 6 bărbaţi şi 6 femei au luat startul competiției.

Mara Bănică, Anisia Gafton, Tania Popa, Rux şi Opulenţă, Bia Khalifa şi Lidia Buble sunt cele 6 femei, mai mult sau mai puțin celebre, care se întrec în aceasta competiție. Cristian Mitrea, Cornel Palade, Paul Diaconescu, Giani Kiriță, Alex Bogdan şi Răzvan Botezatu sunt cei 6 bărbați care încearcă sa facă faţă provocărilor junglei dominicane.” a fost mesajul scris de @viperele vesele.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre