Simona Ionescu / Redactor Șef

Călin Geambașu, declarații incendiare. Cine e afaceristul celebru care a pompat bani în trupa sa

Călin Geambașu, declarații incendiare. Cine e afaceristul celebru care a pompat bani în trupa sa
Compozitorul și cântărețul Călin Geambașu a făcut dezvăluiri uluitoare despre o persoană extrem de cunoscută, care i-a întins o mână de ajutor. E incredibil cât de mult a putut să-l sprijine.

Îi va fi recunoscător totdeauna pentru tot ce a făcut pentru el. Cine e persoana care a fost alături de Călin Geambașu când i-a fost mai greu.

Călin Geambașu, declarații incendiare. Cine e afaceristul celebru care a pompat bani în trupa sa

Nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată să audă așa ceva din gura lui Călin Geambașu. Fiul renumitului cântăreț Petre Geambașu a recunoscut cine este persoana care niciodată nu l-a lăsat când a avut nevoie. El spune că datorită lui Gigi Becali trupa lui a reușit să înflorească. ”Undeva, aproape de Slatina, venind spre casă de la o cântare. M-a amuzat peste ce am dat, dar mi-a și adus aminte de lucruri memorabile.

Această statuie pe care am întâlnit-o azi pe marginea drumului ar cam fi fost normal să o construiesc chiar yo…  De ce? Gigi Becali a fost unul dintre susținătorii și finanțatorii progresului trupei mele mulți ani la rând, lucru pentru care îi mulțumim! Deși știa că sunt dinamovist convins și ne tachinam pe tema asta, domnul Gigi a dăruit trupei mele cel mai mare bonus primit vreodată în afara contractului stabilit: 15.000 EUR, în anul 2007!

Din acei bani ne-am luat prima dubă pentru scule. Peste ani, a mai continuat cu așa gesturi frumoase și cu alte ocazii unde a fost fie naș, fie invitat, și tot ce ne-a oferit am investit mai departe în echipament scenotehnic. Dumnezeu a dat pentru scenă? În scenă să se întoarcă. Hai Dinamo!”, a declarat Călin Geambașu.

Cât de talentat e Davin, fiul lui Călin

Călin Geambașu este din calea afară de mândru de fiul său care îi calcă pe urme. Cu ceva timp în urmă, artistul a vorbit despre toată perioada pandemiei când a reușit să filmeze cu cel mic nu mai puțin de 55 de melodii. „Dacă tot am stat majoritar acasă, în 2020 ne-am ocupat timpul construind o amintire ce îl va însoți pe DaviN toată viața.

Am filmat 55 de melodii în ultimele câteva luni (voce, dans, costume, parte tehnică). În total am realizat 4 ore și jumătate de video…! Concentrare, emoții, glas de copil, puritate, energie, atitudine și implicare. Sincer, nu îmi explic cum a învățat pe dinafară versurile la 55 de melodii… (?!)

Pe lângă realizarea lui fantastică de copil, concertul de casă ”PANDEMIC 55” a însemnat pentru mine și DaviN o preocupare zilnică pentru a nu se accidenta la joacă, fiindcă a înțeles că orice mică neatenție la fotbal sau la tenis ne-ar fi putut trimite direct la spital. Iar acolo medicii aveau cu totul alte urgențe și erau protocoale stricte de respectat”, a spus artistul.

Sursă foto: bravonet.ro, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre