Simona Ionescu / Redactor Șef

Când va naște Vulpița din Blăgești. S-a schimbat total pentru fanii ei

Când va naște Vulpița din Blăgești. S-a schimbat total pentru fanii ei
Primăvara aceasta e rodnică pentru vedete, mai mulți bebeluși anunțându-și deja venirea pe lume. Fanii sunt curioși să afle cum  vor decurge lucrurile, dar și când personajele pe care le îndrăgesc le vor arăta urmașii.

Mii de fani s-au bucurat să afle când va naște Vulpița din Blăgești. Veronica, soția lui Viorel Stegaru din satul Blăgești, a reușit să își surprindă fanii cu o postare complet neașteptată, și colorată, pe o rețea de socializare. Aceasta, așa cum se știe deja, se pregătește să devină mamă pentru a doua oară.

Cuplul are deja o fetiță. Aceasta a fost lăsată în grija bunicilor în perioada în care părinții au apărut în mod constant la televizor. Și tot la bunici a stat și când Veronica și Viorel au încercat să își dea un reset vieții într-un sat sucevean. Întorși acasă, aceștia și-au anunțat fetița că va avea un frățior. Cei doi părinți au ales deja și numele. Radu.

Când va naște Vulpița din Blăgești

De data aceasta, partenera lui Viorel Stegaru le-a spus fanilor când urmează să nască. Mai exact, tânăra care a devenit vedetă la „Acces Direct” a intrat în prima săptămână din luna a șaptea de sarcină. Dacă toate calculele sunt bine făcute, până la finalul primăverii, Veronica și Viorel își vor strânge în brațe cu dragoste al doilea urmaș.

Când va naște Vulpița din Blăgești

Postarea Veronicăi a strâns peste 8.000 de aprecieri și sute de comentarii, chiar dacă nu dintre cele mai plăcute. Tânăra, care etalează noua ei coafură bob, și-a pus un filtru prin care și-a colorat buzele în albastru.

Chiar dacă nu îi este prea ușor cu sarcina, Veronica găsește totuși timp și energie să fie alături de cei peste 200.000 de urmăritori de pe pagina sa de Instagram, fie cu fotografii, fie cu tot felul de story-uri.

Vulpița, pe numele ei real Veronica Stegaru a devenit cunoscută alături de soțul ei, Viorel Stegaru, după o serie de apariții la emisiunea „Acces Direct”. Inițial, aceștia au venit să își rezolve problemele de cuplu, femeia fiind acuzată de infidelitate. Ulterior s-au transformat într-un adevărat fenomen. Au lansat până și melodii care numără milioane de vizualizări pe YouTube.  Timp de mai multe luni, au fost urmăriți de milioane de români de pretutindeni.

Sursa foto: Instagram

Oana Roman i-a tras un perdaf lui taică-său. Ce a enervat-o atât de rău la Petre Roman

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre