Simona Ionescu / Redactor Șef

Cardi B ignoră toate regulile pandemiei. Cum au „certat-o” fanii. Video

Cardi B ignoră toate regulile pandemiei. Cum au „certat-o” fanii. Video
Cardi B a fost dur criticată pentru că a găzduit o petrecere de aniversare în Las Vegas, ignorând regulile de distanțare socială.

Cântăreața a fost considerată „iresponsabilă” de către fani, după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare într-o mulțime uriașă de petrecăreți.

Fanii lui Cardi au descoperit faptul că o singură persoană dintre cele 32 de persoane de la petrecere a purtat o mască de protecție. Cardi B a distribuit o imagine în care apare întinsă pe podea înconjurată de prietenii ei uimiți și a scris: „Nu știu … dă vina pe Tommie & JT”.

Fanii au criticat-o pentru că nu a respectat regulile impuse în pandemie

Fotografia a determinat sute de comentarii ale celor care și-au exprimat îngrijorarea față de mulțimea mare care se amestecă și petrece în mijlocul unei pandemii.

„La mulți ani și toate bune, dar ce zici de pandemie?”, a scris un urmăritor, care a primit aproape 4.000 aprecieri.

„Nu văd nici o mască la vedere”, „Nu există Covid?”, „Este atât de iresponsabil că uitați că suntem într-o pandemie mondială”,  „În mijlocul unei pandemii?”, „Deci, vedetele nu cred că distanțarea socială se aplică și pentru ele? Am înțeles”, au spus alți fani supărați.

Cardi B pășește în penthouse-ul ei, în bikini

Cântăreața a distribuit pe Instagram un videoclip în care pășea pe intrarea casei sale de lux. Cardi B, născută Belcalis Marlenis Almánzar, și-a etalat faimoasele forme într-un bikini roz, în timp ce se îndrepta spre intrare.

https://www.instagram.com/p/CGOiFrbgkb1/?utm_source=ig_web_copy_link

„Mersul meu e prostesc pentru că sunt încă beată”, a mărturisit Cardi, care a găzduit o petrecere epică în noaptea precedentă.

De ce refuză Luminița Anghel să stea în lumina reflectoarelor. Dramele care au lăsat urme adânci

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre