Simona Ionescu / Redactor Șef

Care e relația dintre Teo Rose si Dani Oțil. Frumoasa artistă a făcut mărturisiri fără rezerve

Care e relația dintre Teo Rose si Dani Oțil. Frumoasa artistă a făcut mărturisiri fără rezerve
Fiind o artistă desăvârșită la vârsta de doar 22 de ani, Theo Rose își încântă publicul cu muzica ei. A devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite concurente din competiția Bravo, ai stil! Celebrities și acum colaborează la noi proiecte cu artiști consacrați.

Theo Rose a fost invitată la mai multe emisiuni, pentru a-și promova noua piesă lansată alături de Andrei Bănuţă. Videoclipul a fost lansat acum o săptămână pe YouTube şi deja are 749.000 de vizualizări, o realizare uriașă, având în vedere „bătălia” pentru trending dintre artiștii români. Matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani s-a numărat printre show-urile TV la care cântăreața a participat, loc în care a făcut o declarație care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Ce mărturisire emoționantă a făcut Theo Rose

Artista i-a făcut o declaraţie uluitoare unuia dintre prezentatorii emisiunii, mai exact lui Dani Oţil. În discursul emoționant, ea a vrut să îi mulţumească lui Dani pentru că, la un moment dat, el a fost printre puţinii care au sprijinit-o şi care au crezut cu adevărat în ea.

„Fiindcă mi s-a părut important să vă zic vouă lucrurile astea şi nu lui, dar uite, îi dau tag acum şi îi spun: Dani, să ştii mă că te iubesc! Şi îţi mulţumesc că ai crezut tu în mine aşa atunci” 

Theo Rose scoate hit după hit

Theo are succes cu toate piesele scoase pe piaţă în ultima perioadă. După ce hit-ul „Poartă-mă în suflet vara” cu Jean de la Craiova a fost în top tot sezonul şi a strâns zece milioane de vizualizări, acum frumoasa cântăreaţă a făcut senzație cu o melodie scoasă doar de o săptămână.

Este vorba despre colaborarea cu Andrei Bănuţă de la Vocea României. Piesa se numește „De atâtea ori” și este deja în top 18 pe YouTube. Pe lângă ascensiunea în cariera muzicală, Theo are o viaţă fericită, un iubit care o sprijină tot timpul şi o familie liniştită. 

Cântăreața este una dintre favoritele publicului de la Bravo, ai stil! Celebrities, pentru că este singura concurentă care nu se ceartă şi care nu caută scandaluri, dar care mereu prezintă stil şi educaţie. 

Evadare spectaculoasă! Așa ceva nu s-a pomenit: a condus cu scuterul sub apă!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre