Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Dan, fost ministru de Interne, a anunțat vestea. Liviu Dragnea este și el alături

Carmen Dan, fost ministru de Interne, a anunțat vestea. Liviu Dragnea este și el alături
Carmen Dan, fostul ministru de Interne pe vremea în care Liviu Dragnea conducea PSD, părea că a intrat, de ceva vreme într-un con de umbră. În afară de apropiații ei, nimeni nu a știut de ce.

După angajarea Vioricăi Dăncilă la Banca Naţională, fostul ministru de Interne, Carmen Dan, a obţinut un post la Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România. Carmen Dan lucrează acum la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale, entitate cu personalitate juridică, înființată  și organizată sub autoritatea Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România. Potrivit unor surse, ea ar câștiga, lunar, în jur de 10.000 de lei și ar avea un program de lucru foarte relaxat, după cum a relatat presa.

Carmen Dan este foarte mândră de finuța sa

Carmen Dan a rămas apropiată de Liviu Dragnea și, în urmă cu câteva luni a devenit nașă, pentru fiica fostei viceprimărițe din Brad, Alexandra Bran. Acum, fina tocmai a împlinit un an. Motiv suficient de important pentru ca nășica să iasă în spațiul public și să își prezinte odorul, într-o postare emoționantă. Evenimentul a avut loc pe 12 martie, iar o săptămână mai târziu Carmen Dan le-a arătat prietenilor virtuali fotografii de la petrecere.

„Am făcut deja un anișor! Și chiar de ziua mea, nașa s-a găsit să-mi rupă turta! Na, tradiția din strămoși trebuie respectată! Dar toate peste toate, a fost bine! Am ales stiloul, cartea (chiar Constituția) și cheia ca să-mi deschidă toate ușile! Mami și tati au fost mai emoționați ca mine, deși le-am spus să stea calmi că mă descurc! Așa că stați pe aproape! Acuș-acuș mă fac mare! Hai să trăiesc cu bucurie! La mulți ani mie! P.S.: Mulțumesc tuturor invitaților care m-au pupat, m-au lăudat și m-au distrat, care cum au putut!

De dragul lor, deși eram foarte obosită, am refuzat să dorm! Doar nu era să pierd tocmai petrecerea mea!”, a notat fostul ministru în postarea sa.

Liviu Dragnea a participat și el la petrecere

În vârstă de 52 de ani, Carmen Dan este văduvă de aproape cinci ani, după ce soțul său a suferit un infarct, el fiind găsit decedat acasă , la Videle. Cei doi au împreună un fiu, Darius Costin, care a și moștenit jumătate din averea lăsată în urmă de tată.

Darius Costin este fiul fostului ministru Carmen Dan

Alături de fiul său, Carmen Dan a participat, în urmă cu câteva luni, la botezul micuței căreia îi este nașă, după cum reiese din fotografiile postate atunci, pe conturile de socializare.

La petrecerea aniversară din 12 martie pentru fina lui Carmen Dan a participat și Liviu Dragnea, fostul lider al social democraților. Acesta e un apropiat al familiei micuței și a fost alături de aceasta. De altfel, Alexandra Bran, mama micuței sărbătorite, a distribuit mai multe imagini de la petrecere, iar într-una dintre acestea apare și Liviu Dragnea, cu o cupă de șampanie în mână.

Liviu Dragnea este în continuare un apropiat al fostului ministru Carmen Dan

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre