Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce previziuni i-a făcut Carmen Harra lui Bădălău în urmă cu un an. Câte dintre acestea s-au adeverit

Ce previziuni i-a făcut Carmen Harra lui Bădălău în urmă cu un an. Câte dintre acestea s-au adeverit
Celebra clarvăzătoare Carmen Harra vine cu noi previziuni pentru Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Iată și ce i-a spus afaceristului anul trecut.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu par să aibă șanse să rămână împreună. Ce i-a spus Carmen Harra bărbatului anul trecut.

Gabi Bădălău nu are noroc în dragoste. Și nu doar cu Bianca Drăgușanu lucrurile stau prost, ci cu multe dintre fostele sale iubite, înșirate ca mărgelele. Oare i-a plăcut doar să cucerească femei celebre din showbiz sau și-a tot încercat norocul, în speranța că va găsi ceea ce caută?

„El nu-și va găsi nicăieri în viitorul apropiat stabilitate”

„Cine iubește și lasă, Dumnezeu să-i dea pedeapsă, deci legile karmei. De mult n-am văzut un caz unde karma să joace un rol atât de important. El se implică într-o multitudine de relații care toate colapsează. Partea negativă este că el nu-și va găsi nicăieri în viitorul apropiat stabilitate și rămâne singur, fără echilibru pentru o perioadă lungă de timp.

Dar nici persoanele care au fost implicate în relația cu el nu-și găsesc parteneri buni de viață, pentru că aici sunt acțiuni greșite care trebuie corectate. Dar nimeni nu gândește corect, aici e nevoie de multă terapie și ajutor psihologic pentru a regla greșelile comise de multă vreme”, a menționat Carmen Harra anul trecut.

„Se va despărți de Bianca Drăgușanu”

De asemenea, Carmen Harra a spus atunci că cei doi nu sunt compatibil și Bădălău „se va despărți de Bianca Drăgușanu”. ”Se va implica într-o relație cu cineva mai tânără decât el și va încerca să se recăsătorească, dar nici mariajul acela nu va dura. O să aibă un alt copil în viitor cu altă persoană tot din showbiz. Dar din nou legile karmice se vor repercuta. Doar dacă va repara greșelile va putea să ajungă undeva. Poate zece ani de acum încolo, dar nu până atunci”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra, alte previziuni pentru Bianca Drăgușanu și Bădălău

Surprize pentru Bianca Drăgușanu începând din martie

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, Carmen Harra a venit cu alte previziuni pentru Bădălău și anunță surprize pentru Bianca Drăgușanu și spune că începând din luna martie va intra „într-un an karmic. E un an foarte puternic pentru ea”. Clarvăzătoarea vedetelor susține că „toate situațiile și relațiile amoroase în care nu a găsit o rezolvare iau o altă turnură”.

În ceea ce privește relația cu Bădălău, va rămâne una „complementară, dar temporară”, iar afaceristul va avea „probleme serioase anul ăsta”. Iar Bianca va dori, pentru a nu-și strica imaginea, să se detașeze cât mai mult de bărbat.

„Relația asta nu mai are foarte mult timp în viitor”

Carmen Harra spune că relația Biancăi cu Bădălău „nu mai are foarte mult timp în viitor și se va muta în altă direcție”. Iar Gabi Bădălău „va rămâne debusolat”. Clarvăzătoarea menționează că Bădălău primește lecții de la Divinitate de la care „vrea să învețe ceva”, pentru că „are multe karme de rezolvat”, iar tot prin ce trece acum „nu e un accident”. Carmen Harra crede că Bianca ar face bine să înțeleagă că relația cu Bădălău „nu e una de compromis, ci temporară”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre