Simona Ionescu / Redactor Șef

Câștigătorul Survivor România 2022, primele declarații. Ce va face cu premiul cel mare

Câștigătorul Survivor România 2022, primele declarații. Ce va face cu premiul cel mare
31 mai a fost cea mai așteptată zi de către cei trei concurenți finaliști ai emisiunii Survivor România. Cel mai bun dintre cei buni a intrat în posesia premiului de 100.000 de euro.

Câștigătorul Survivor România 2022, primele declarații. Ce va face cu premiul cel mare

Survivor România 2022 și-a desemnat câștigătorul. Ce va face cu premiul cel mare

S-a luptat cât a putut, a trecut peste toate problemele, a căzut, s-a ridicat, dar în final a câștigat. Alex Delea, barmanul din Constanța, este marele campion al Survivor România 2022. Când a primit trofeul și premiul cel mare, acesta a mărturisit că nu-i vine să creadă că i s-a întâmplat și le-a mulțumit telespectatorilor pentru voturile pe care i le-au acordat. Pe de altă parte, el spune că nu se va atinge de nici un ban din premiul cel mare, pentru că banii vor ajunge la familia lui.

„Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu”

„Vă iubesc pe toată lumea din consiliul ăsta! Eu nu cred așa ceva, Domnu Dan! (…) A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros. Nu știu ce făceam.  Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea.

I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu. Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeați flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală. Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu”, a mărturisit Alex Delea în emisiunea Extrashow.

Înainte de marea finală, cei trei concurenți, Alex Delea, Ionuț Popa și Elena Chiriac și-au luat la revedere de la insula unde au stat câteva luni, dar au spus că le va lipsi și le va fi dur ciar și cele mai enervante lucruri.

Sursă foto: pro tv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre