Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât costă rochia de mireasă a Mariei Constantin. Designerul a dat primele detalii

Cât costă rochia de mireasă a Mariei Constantin. Designerul a dat primele detalii
Maria Constantin și Robert Stoica fac pregătiri intense pentru nuntă. Artista vrea să arate perfect la cel mai frumos eveniment din viață, așa că nu se uită la bani.

După trei ani de iubire, Maria Constantin și Robert Stoica așteaptă cu nerăbdare să devină soț și soție în fața lui Dumnezeu.

Cei doi îndrăgostiți au trecut prin momente grele, dar au dovedit că dragostea lor e mai presus de tot și toate. Pentru că-și doresc ca marele eveniment să rămână în amintirea tuturor, s-au pus pe treabă și sunt atenți la fiecare detaliu.

Maria e preocupată de rochia de mireasă și a ales ca aceasta să fie realizată de designerul care se ocupă de majoritatea ținutelor sale, Florin Burescu, cel care le îmbracă pe multe vedete de la noi. Iar acesta a promis că ținuta cântăreței va fi perfectă, de aceea materialele pentru rochie au fost adus de la Paris și totul este făcut manual.

„Lucrul la ea o să dureze cam trei luni. Este o rochie rafinată și extrem de prețioasă”

„Vreau ca rochia de mireasă a Mariei să fie perfectă. Pot spune doar atât că Maria a ales o rochie complementară cu personalitatea și cu corpul ei. Este o rochie rafinată, ușor îndrăzneață și extrem de prețioasă. A fost creionată după gustul și preferințele ei cu ajutorul meu. Materialele pentru rochie au fost aduse de la Paris și totul este cusut manual, iar lucrul la ea o să dureze cam trei luni.

„Rochia de mireasă se ridică la câteva mii de euro”

Nu vreau să vorbesc momentan despre o sumă exacta, cât costă rochia, pentru că nu este gata, mai pot apărea mici retușuri și prețul se modifică. Pot să zic doar că rochia de mireasă a Mariei Constantin se ridică la câteva mii de euro”, a declarat pentru Click!, Florin Burescu. Maria Constantin a mai fost căsătorită cu afaceristul Marcel Toader, fostul partener de viață al Gabrielei Cristea. Cei doi au avut de mariaj de trei ani, care s-a încheiat cu un divorț dureros.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre