Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Cazacu nu se va căsători. Cine e femeia care i-a prezis acest lucru. Ramona Olaru va avea un șoc

Cătălin Cazacu nu se va căsători. Cine e femeia care i-a prezis acest lucru. Ramona Olaru va avea un șoc
De un an de când formează un cuplu cu Cătălin Cazacu, Ramona Olaru își dorește cu ardoare să fie la casa ei și să aibă un copil. Fosta iubită a sportivului i-a dat palpitații serioase colegei lui Răzvan și Dani.

Relația lui Cătălin Cazacu cu Ramona Olaru e mult prea încercată, dar cei doi se iubesc enorm și speră să treacă împreună peste toate problemele. A mai apărut însă una, pentru că la mijloc a intrat acum fosta iubită a sportivului, nimeni alta decât mama copilului său.

Și dacă mulți dintre cei care îi cunosct sunt convinși că cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt, Nicoleta Delinescu a convinsă că fostul său partener de viață nu se va căsători cu logodnica lui. Cu atât mai mult să facă vreun copil și să schimbe scutece, așa cum a declarant Cazacu.

“Când o să îl văd cu un bebe mic plimbându-se prin parc și mergând cu el la grădiniță atunci pot să am o altă părere despre el”

„Nu o cunosc pe domnișoara. Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui. Aceeași poveste… vorbă multă, fapte puține. Nu pot să spun decât că, Cătălin este la fel cum l-am lăsat acum 11 ani. Când o să îl văd cu un bebe mic plimbându-se prin parc și mergând cu el la grădiniță atunci pot să am o altă părere despre el.

Pentru noi este tată, indiferent cum este, Andrei îl iubește enorm și asta este cel mai important lucru pentru mine să existe în continuare o relație frumoasa între noi, de dragul la copilului.”, a declarat Nicoleta Delinescu pentru o publicație cunoscută.

Cătălin Cazacu, un bărbat gelos

Pe de altă parte, Ramona spune că are lângă  ea un bărbat gelos dar acu lucru nu o deranjează, considerând acest lucru o dovadă de iubire. „E gelos, dar vouă nu vă arată, îmi arată doar mie. E gelos, e gelos cât trebuie până la urmă pentru că mă iubește. E bine. Îmi dovedește că mă iubește.

De multe ori i le arăt eu. (n.r mesajele) Sunt multe mesaje pe care le primesc cu părțile intime ale bărbaților, poze și filmulețe. I le arăt și lui. Îi arăt în fiecare zi: “Uite ce am mai primit! Îți place? Ți se pare OK?”. Glumesc. Dar primesc. Și el primește, nu e cel mai nașpa bărbat, e mișto.”, a spus Ramona Olaru, pentru EGO.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre