Cine ajunge în bucătăria restauratului lui Cătălin Scărlătescu se poate considera un profesionist adevărat, însă nimic nu mișcă fără să știe celebrul bucătar.
Acesta este și motivul pentru care în perioada filmărilor pentru Chefi la cuțite, Scărlătescu a decis ca restaurantul să fie închis. Nu pentru că nu ar avea oameni de încredere, dar totul trebuie să fie sub controlul lui.
„Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simplu îmi pasă.
„Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia”
Nu poate să meargă bucătăria fără mine. Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat Chefi la cuțite. Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, a povestit Cătălin Scărlătescu invitat în podcastul lui Mihai Morar.
Ce trebuie să facă angajații lui Cătălin Scărlătescu
Pe de altă parte, cine lucrează cu Scărlătescu trebuie să știe că va trebui să respecte niște reguli stricte, de la care nu are voie nimeni să se abată. Bucătarul nu le dă salariu lunar angajaților, nimeni nu are pauză, nu se vorbește la telefon și cu atât mai mult nu se fumează în timpul programului. „În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30.
„Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine”
Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook