Simona Ionescu / Redactor Șef

Catinca Roman îl distruge pe Petre Roman. Are ceva de spus și despre soția fostului premier

Catinca Roman îl distruge pe Petre Roman. Are ceva de spus și despre soția fostului premier
La o lună și jumătate de când a trecut la cele veșnice, Catinca Roman, fiica Mioarei Roman, îl pune la pământ pe Petre Roman. Catinca Roman susține că Petre Roman ar fi venit la priveghiul celebrei profesoare „doar din obligație”. Dovadă că a stat puțin și a plecat imediat.

Catinca Roman l-a luat la ochi pe Petre Roman și a declarat că fostul premier a venit la priveghiul femeii care i-a fost alături în cele mai grele momente din viață doar ca să vadă lumea.

Surprinzător, Catinca susține că nu doar mama ei a fost o victimă a lui Petre Roman, ci și actuala sa soție, Silvia Chifiriuc. Petre Roman a venit la biserica Sfântul Gheorghe Nou din centrul Capitalei unde a fost depusă Mioara Roman cu un buchet de flori albe, le-a lăsat pe sicriu, iar după doar câteva minute a plecat. În plus, Catinca spune că Petre Roman nici măcar nu a salutat pe cineva când a venit.

„Ok, nu ai simțit să vii, nu veni. Dar să vii efectiv și s-o faci ca pe o obligație”

Petre Roman, la priveghiul Mioarei Roman

Catinca a fost invitata Cristinei Șișcanu la Metropola TV, unde și-a spus oful. „Eu nu mai sunt supărată pe el de mult. Ok, nu ai simțit să vii, nu veni. Dar să vii efectiv și s-o faci ca pe o obligație…A făcut-o pentru public. Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi. În continuare pentru mine este un mister…

Eram acolo când a venit la priveghi. Nu a salutat pe nimeni, cred că pe Oana, nici nu mai știu. A fost atât de rapid, eu nu cred că a stat nici 10 minute cât a scris presa. A fost ceva gen: a intrat, pac, și a ieșit! El pleca a doua zi, nu a venit în țară pentru asta”, susține Catinca.

Silvia Chifiriuc este o altă victimă

Silvia Chifiriuc. o altă victimă a lui Petre Roman?

În timp ce multă lume a spus că Silvia Chifiriuc l-ar fi despărțit pe fostul premier de Mioara Roman, Catinca spune că și cântăreața e tot o victimă ca și mama ei. „Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur”, spune Catinca.

Fiica lui Petre Roman susține că Petre Roman a adunat frustrări pentru că „înainte de Revoluție ea era mai cunoscută, câștiga mai mult ca el”. Ea e convinsă că Petre Roman „și-a pregătit plecarea din timp (…) a fost pregătit și financiar”. Catinca susține că a trăit 34 de ani în casă cu Petre Roman, dar „nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe părinte” și a realizat mai târziu că „făcea diferențe între mine și Oana”. Mioara Roman s-a stins din viață pe data de 23 februarie 2024, la 83 de ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre