Simona Ionescu / Redactor Șef

Catinca Roman povestește de ce nu are un bărbat lângă ea. Cât de bogată este fiica Mioarei Roman

Catinca Roman povestește de ce nu are un bărbat lângă ea. Cât de bogată este fiica Mioarei Roman
Catinca Roman e o femeie care a știut întotdeauna ce vrea de la viață. Fiica Mioarei Roman n-a făcut niciodată compromisuri, mai ales când la mijloc a fost vorba de un bărbat.

Catinca Roman n-a dus lipsă niciodată de pretendenți. Dar fiica Mioarei Roman susține că nu a considerat că e cazul să facă compromisuri, doar ca să aibă un bărbat lângă ea.

„Pur și simplu am ales independența mea sau poate că nu am găsit persoana potrivită”

Invitată la Metropola TV, Catinca Roman a fost extrem de deschisă și a spus clar și răspicat care este motivul pentru care nu are un bărbat alături. Sora Oanei Roman susține că a avut iubit în ultimii 15 ani, însă a ales să nu se complice prea mult. „Adică să stai în aceeași casă, să te afișezi public, în care există acte. Nu e nimic clandestin, pur și simplu am ales independența mea sau poate nu am găsit persoana potrivită pentru care să fac aceste compromisuri”, a  mai spus Catinca Roman.

Ce avere i-a lăsat tatăl

Catinca Roman alături de tatăl său

Catinca Roman este fiica din prima căsătorie a Mioarei Roman cu Iosif Zilahy. Din nefericire, Catinca și-a pierdut tatăl cu ceva timp în urmă și a suferit enorm. Vedeta susține că niciodată nu au interesat-o banii și au fost momente când a avut foarte puțini. De asemenea, a recunoscut că după moartea tatălui i-a rămas doar un apartament. Catinca a menționat că atât ea cât și Oana au fost educata cu ideea „că trebuie să muncești foarte mult, să meriți, banii nu contează, e greșit.

Banii contează, nu trebuie să fi dependent de ei, dar contează să ai un plan financiar. Chiar și când ai bani din familie, tot trebuie să faci un plan, pentru că banii se cheltuie”, a declarat sora Oanei Roman. Catinca susține că „ăsta e unul dintre lucrurile pe care le-aș schimba, e important să înveți copiii de mici importanța banului, valoarea lui și cumva, în ciuda faptului că toată lumea e cu părul creț pe temele astea, e firesc ce se întâmplă la noi”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre