Simona Ionescu / Redactor Șef

Caz uluitor. Doi bărbați au folosit maimuțele pentru a fura banii unui avocat

Caz uluitor. Doi bărbați au folosit maimuțele pentru a fura banii unui avocat
Poliția indiană a relatat că doi bărbați au folosit maimuțele pentru a jefui un avocat de bani.

Caz uluitor în India! Poliția indiană a anunțat sâmbătă că doi bărbați sunt acuzați de faptul că au furat bani cu ajutorul maimuțelor. Acest caz s-a întâmplat pe străzile capitalei New Delhi și a nemulțumit oamenii, conform AFP.

De la bun început au fost trei bărbați care au furat bani de la un avocat, dar cel de-al treilea a reușit să fugă atunci când maimuțele au fost duse la un centru de salvare a animalelor. Conform surselor, bărbații au reușit să fure cu ajutorul animalelor 6.000 de rupii, adică aproximativ 68 de euro.

Caz uluitor în India!

Poliția din India a declarat pentru France Presse că victima a fost într-o rișcă în momentul în care bărbații împreună cu maimuțele au furat banii avocatului. Au luat banii din portofelul victimei și au fugit de la locul faptei.

“Victima se afla într-o ricşă motorizată, bărbaţii s-au urcat şi ei şi i-au cerut unei maimuţe să se aşeze pe locul din faţă, iar alteia, pe locul din spate. Au luat banii pe care avocatul îi avea în portofel şi au fugit împreună cu maimuţele”, a declarat responsabilul indian.

Poliția bănuiește că cei trei suspecți, dintre care doi sunt prinși, iar al treia a fugit, stau în spatele unei bande. Această bandă a organizat mai multe atacuri cu ajutorul maimuțelor, iar poliția indiană depune tot efortul pentru ai găsi.

Toată țara se confruntă cu problemele create de maimuțele de pe străzi. Acestea intră în locuințele oamenilor și fură mâncare, fac dezordine pe străzi. De asemenea, mulți turiști care nu cunosc acest detaliu își pierd bunurile din cauza maimuțelor care le fură din rucsacuri.

Maimuța în India are un rol foarte important, pentru că este zeificată. Iar în religia budistă este cunoscut simbolul celor trei maimuțe care nu aud, nu spun nimic și nu văd. Încă din anul 1972 este interzis prin lege capturarea acestor animale.

Reamintim că, în orașul Meerut, în anul 2021 câteva maimuțe au atacat un oficial medical și au distrus toate probele pacienților care au fost confirmați pozitiv la testul Covid-19.

Foto vulture.com

Un prezentator de la Realitatea Plus a dat în bâlbâială când a prezentat o poză cu Khloe Kardashian

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre