Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a primit Mugur Mihăescu de la Moș Crăciun. Actorul are o surpriză pentru Revelionul TVR

Ce a primit Mugur Mihăescu de la Moș Crăciun. Actorul are o surpriză pentru Revelionul TVR
Mugur Mihăescu a vorbit prin Skype la emisiunea “Cu capu-n zori” despre planurile de Crăciun și Revelion, dar și despre ce i-a adus Moș Crăciun.

Mugur Mihăescu a transformat deja într-o legendă celebrul personaj “Garcea”. Actorul în vârstă de 53 de ani a fost prezent în matinalul de la TVR 1 pe Skype, unde și-a băut cafeaua cu prezentatorii Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău și a vorbit despre perioada sărbătorilor, planurile de revelion, dar și despre i-a adus moșul anul acesta.

Pe Garcea îl puteți vedea într-un show special de revelion la TVR 1 în noaptea dintre ani, unde îi va avea alaturi pe Radu Pietreanu, George Tănase, dar și pe Dan Bittman. Filmările pentru show au durat 6 zile și au avut loc în Centrul Vechi, într-un local cunoscut de bucureșteni. 

Moș Crăciun a venit deja la celebrul actor

Întrebat ce planuri are de sărbători, dar și ce bucate plănuiește să aibă în meniu, actorul a recunoscut că nu vrea să facă notă discordantă și că în ton cu perioada, va sta acasă. Cât despre bucatele alese pe care acesta le preferă pe masa de Crăciun, Mugur Mihăescu a mărturisit că se rezumă la preparatele tradiționale: “Eu mi-am luat plăpumile de șorici și în rest porc și mâncăruri tradiționale”, a glumit actorul. 

Și pentru că “Garcea” a fost cuminte tare anul acesta, Moș Crăciun i-a lăsat deja cadoul, o chitară electrică cu care acesta plănuiește să facă zgomot, în cazul în care nu-l trezește suficient cafeaua de dimineață: “Mosu mi-a adus deja o chitară electro-acustică și o stație. Am zis să dau zgomotul mai tare că poate nu mă trezește suficient cafeaua asta și atunci mai dau o dată”, a glumit Mugur Mihăescu. 

5 tradiții de Crăciun care sunt de fapt obiceiuri păgâne

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre