Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a putut să facă Andreea Mantea de ziua lui Mitrea

Ce a putut să facă Andreea Mantea de ziua lui Mitrea
Vedeta Kanal D de la „Puterea Dragostei” s-a întors  cu gânduri bune în România, după terminarea filmărilor la cel de-al doilea sezon al emisiunii. Ea și-a surprins total fanii, dar mai ales pe fostul său partener său de viață.

Andreea Mantea și Cristian Mitrea au avut o relație scurtă, în 2014, care nu a mers. Dar, de pe urma ei s-au ales c u un superb băiețel, David. David a însoțit-o în această perioadă pe celebra sa mămică la filmările din Turcia. Cei doi abia au revenit în țară, la fix pentru sărbătorirea zilei de naștere a lui Mitrea.

Fostul luptător MMA, Cristrian Mitrea, pe 13 iulie, și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de o mare surpriză din partea Andreei. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, alături de o fotografie cu ei trei. Vedeta a decis să fie alături de fostul partener, de ziua acestuia “La mulți ani, tata!”, a scris Andreea pe Instagram.

Deși inițial prezentatoarea spunea că nu dorește ca Mitrea să mai facă parte din viața lor, fostul luptător îi plătește pensie alimentară vedetei de la Kanal D și, de dragul copilului, cei doi au păstrat relații cordiale și au stabilit inclusiv un program de vizită.


Dieta indiană: slăbiți 8 kilograme în 7 zile

Cât de bogată este, de fapt, Simona Halep


“Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat surse din anturajul celor doi.

După al doilea sezon de la „Puterea Dragostei”, Andrerea Mantea va părăsi emisiunea, care va fi prezentată de altă vedetă. În schimb, Andreea va rămâne alături de de Mihai Mitoșeru să prezinte un alt show, „Se strigă darul”.

Sursa foto: Instagram / Andreea Mantea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre