Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce a putut să spună un tânăr la microfon după ce a urcat pe scenă alături de o artistă celebră. „O fi beat, o fi drogat?”

Ce a putut să spună un tânăr la microfon după ce a urcat pe scenă alături de o artistă celebră. „O fi beat, o fi drogat?”
Fiecare generație a avut și are parte de etichete. Despre fiecare, pe rând, s-a spus că este „cumva”. Tinerii de azi par destul de dezorientați, iar adulții se străduiesc să îi înțeleagă. Scene memorabile s-au petrecut pe scenă, în fața a mii de oameni, la concertul unei artiste.

Tânărul a insistat să urce pe scenă alături de o artistă celebră, la concertul ei. Adda a crezut că voia să cânte împreună cu ea. De fapt, el voia doar să iasă în evidență. Ce i-a spus artistei la microfon a fost șocant. Lumea s-a întrebat dacă era cumva beat sau drogat.

Adda a avut parte de un moment șocant la ultimul său concert, după ce un adolescent a insistat să fie lăsat pe scenă, alături de ea. L-a întrebat ce își dorește să devină în viață. Răspunsul a fost neașteptat: „Cocalar”, i-a răspuns tânărul, râzând singur de gluma pe care o considera bună, sau poate de adevărul pe care l-a spus. Nu știm exact dacă a fost o glumă sau adolescentul chiar asta își dorește.

Adda le-a tramsmis un mesaj dur tuturor adulților, după momentul în care un fan adolescent a urcat pe scenă (Instagram)

A continuat să râdă când artista i-a spus că trebuie să muncească pentru a-și cumpăra un BMW, că banii nu cad din cer. Și a fost  ferm: nu vrea să muncească. „Copiii cărora le-am dat cele mai proaste exemple! Noi suntem vinovați. Și doar noi putem să îi ajutăm”, a punctat artista, dezvăluind întmplarea.

Ce i-a spus un tânăr la microfon Addei, la concert

Adda nu a rămas nepăsătoare la cele întâmplate și chiar ea a făcut publice imaginile, prin care le transmite un mesaj dur și important tuturor părinților și adulților.

„Avem pe umeri niște oameni frumoși, dezorientați, cu multe visuri în buzunar. Hai să ne gândim mai atent la ce promovăm, ce exemple le dăm… Viața nu e despre falsitate, lux, opulență, egoism… e și despre multă dragoste și lumină!”, a punctat artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

Ea a ținut să sublinieze, alături de publicul său entuziast, adevăruri de viață prin care toți trecem. Toți avem visuri, toți ajungem, la un moment dat, să fim dezamăgiți, și toți trebuie să mergem mai departe și să înțelegem că fără muncă și educație nu putem realiza nimic în viață. Ceea ce a trăit Adda pe scenă se leagă de ceea ce spune actorul Bob Rădulescu: un părinte are succes în viață dacă copilul lui, adolescent, se bucură să petreacă timp cu el.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri