Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce are de zis Cardi B după ce a apărut nud pe Instagram

Ce are de zis Cardi B după ce a apărut nud pe Instagram
Cardi B a revenit pe Instagram după ce a publicat accidental o fotografie nud. Cântăreața și-a uimit urmăritorii de pe rețelele de socializare atunci când a postat o imagine cu sânii la vedere. Incidentul a venit după ziua ei de naștere, unde a petrecut ultimele nopți în Las Vegas cu un grup de prieteni, inclusiv soțul Offset.

După ce a publicat din greșeală imaginea nud, Cardi le-a spus fanilor că urma să „petreacă și nici măcar să nu se gândească la asta” și s-a ținut de cuvânt în timp ce se filma îmbrăcată și ieșea din nou cu fostul ei partener.

Ce le-a transmis Cardi B fanilor

Cardi părea relaxată și gata de petrecere îmbrăcată într-o rochie din mătase și cânta în spatele limuzinei. Cu puțin timp înainte, vedeta a discutat despre eroarea ei de pe rețelele sociale, într-un mesaj vocal pe Twitter.

„Ah, Doamne. Doamne, de ce naiba a trebuit să mă faci atât de proastă și tâmpită? De ce? De ce, de ce? Știi ce, nici măcar nu mă voi stresa în legătură cu asta. Voi mânca doar micul dejun. Voi mânca doar micul dejun, nu? Îmi voi lua micul dejun și apoi voi merge la o petrecere, pentru că nici măcar nu mă voi gândi la asta. Nu mă voi gândi la asta, bine? Nu, nu, nu sunt. Nu o voi face, asta nu se întâmplă. Fir-ar să fie. Nu este nici măcar prima dată. Adică am făcut striptease în trecut, așa că ce. Ay, Dios mio”, a spus Cardi B.

Fanii o susțin pe rețelele de socializare

După incident, mulți dintre fanii ei au folosit hashtagul „boobsoutforCardi” și au distribuit imagini cu ea topless sau în care apare cu decolteul la vedere, în sprijinul cântăreței, care a fost apoi fericită să posteze fotografiile pe propria cronologie Twitter.

Dar când un urmăritor a comentat una dintre postările lui Cardi, întrebându-se „de ce sunt atât de mari”, artista i-a răspuns: „Am alăptat un bebeluș timp de 3 luni, iar mameloanele au devenit mai mari, astfel încât sfarcurile au devenit mai mari”. 

Cardi B are o fiică alături de Offset, Kulture, în vârstă de doi ani. În ciuda faptului că a cerut divorțul în septembrie, cei doi au ieșit în public din nou cu bună dispoziție, în ultimele zile. Cardi l-a invitat ​​pe Offset și un anturaj imens să petreacă cu ea în Las Vegas, la aniversarea ei de 28 de ani, unde au fost văzuți oprindu-se la diferite cluburi de noapte.

Ultimele noutăți. Ce se întâmplă la „Chefi la cuțite” cu Gina Pistol

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre