Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce bărbat există în viața Mihaelei Rădulescu, acum, când e cantonată în Ferma

Ce bărbat există în viața Mihaelei Rădulescu, acum, când e cantonată în Ferma
În ultima vreme, Mihaela Rădulescu apare doar la Ferma, așadar prin mediul online circulă bârfe care spun că vedeta s-a despărțit de chipeșul cascador, Felix. Prezentatoarea TV a închis din nou gura tuturor, cu ultima postare de pe rețelele de socializare.

În ciuda celor spuse de-a lungul timpului și a bârfelor, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt mai fericiți ca niciodată. Aceștia au deja peste șase ani de relație și se susțin reciproc mai mult ca niciodată. Cu toate că gurile rele nu încetează sa spună că Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu mai formează un cuplu, cei doi ne demonstrează că flacăra iubirii dintre ei este din ce în ce mai aprinsă.

Mihaela Rădulescu a spus public că este mândră de Felix

Mihaela Rădulescu a postat recent pe rețelele de socializare un videoclip în care iubitul ei, Felix Baumgartner, face câteva cascadorii impresionante cu un elicopter. Imaginile distribuite lasă cu gura căscată orice privitor, iar Mihaela și-a manifestat în descrierea postării aprecierea și iubirea față de partenerul ei de viață.

De asemenea, vedeta a menționat că este mândră să aibă așa un om talentat alături de ea și se bucură enorm că i-a fost alături în toată călătoria antrenamentelor lui. Ea a spus în final, că este pregătită să îl urmeze oriunde în această lume și să se bucure alături de el, atunci când va avea din nou spectacole în aer.

„Sus în aer…cu @therealfelixbaumgartner – mândră să fiu acolo de la începutul călătoriei acestea uimitoare, a antrenamentului tău aerobatic, la fiecare mic pas făcut pe drum. Și eu chiar știu cam cât de greu ai muncit pentru asta, cât de perfect te concentrezi, cât de în serios iei fiecare mic detaliu. Ești cel mai bun. Abia aștept să îți văd din nou spectacolele în aer, oriunde pe planeta asta”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Haita lui Bodi (3). Proxenet către victimă: „Sunt stăpânul vieții tale!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre