Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce decizii disperate a luat Victoria Beckham ca să își salveze afacerea cu modă

Ce decizii disperate a luat Victoria Beckham ca să își salveze afacerea cu modă
Victoria Beckham le oferă fanilor șansa de le livra hainele de designer direct acasă pentru a le încerca contra unei sume modice de 15 lire, lansând un serviciu nou prin  care va fi la dispoziția clienților în permanență. Și, în plus, pentru fiecare comandă, plantează și câte un copac.

E adevărat și evident că Victoria Beckham e disperată să își salveze afacerea cu modă. Pe cât de bine îi merg afacerile soțului ei, pe atât de mari probleme are ea. Așa că se reinventează în „concierge de stil” pentru fanii ei. E disperată să își salveze afacerea cu modă și va fi, prin angajați specializați, la dispoziția clienților 24 de ore din 24. Decizia vine după ce a încercat să facă uz de ajutorul guvernamental acordat afaceriștilor în pandemie. Ea a renunțat la această inițiativă după  ce a fost aspru criticată.

Victoria Beckham e înglodată în datorii

Spre deosebire de afacerea de succes a soțului ei, Victoria Beckham a acumulat datorii în valoare de peste 46 de milioane de lire sterline de la lansarea propriului brand de modă. Conturile din luna februarie au sugerat că auditorii au avut „îndoieli semnificative” că compania va continua să funcționeze.

Victoria, în vârstă de 47 de ani, a înregistrat pierderi de 11,8 milioane de lire sterline în 2019, la zece ani de la lansarea primei sale colecții de modă.

Victoria Beckham oferă un serviciu de concierge potențialilor clienți ai liniei sale de îmbrăcăminte, care include rochii la 1.700 de lire și jachete la 1.800 de lire. Designerul de modă, în vârstă de 47 de ani, își intensifică serviciul pentru clienții brandului ei și le oferă șansa de a-și încerca hainele acasă fără obligația de a le cumpăra. Pentru asta, fanii nu trebuie decât să le comande și să achite o extra taxă în valoare de 15 lire. În contul banilor, vor primi hainele designerului la ei acasă. Vor putea să le probeze și să decidă, dacă le vor sau nu.

În plus, ca să facă și mai atractivă afacere, Victoria Beckham promite că totul e ecologic. Prin urmare, pentru fiecare livrare se angajează că va planta un copac.

Ce decizii disperate a luat Victoria Beckham

Fosta Spice Girl a anunțat serviciul pe site-ul său web. „Create cu ușurință și confort în minte, puteți încerca acum cele mai noi piese Victoria Beckham acasă, înainte de a le cumpăra. Serviciul vă aduce experiența de cumpărături în magazin, direct la voi acasă. Comandați mai multe dimensiuni, stiluri sau profitați de ocazie pentru a încerca ceva mai puțin din zona voastră de confort.

Veți putea returna apoi piesele pe care nu le doriți și vom finaliza rapid plata pentru piesele pe care decideți să le păstrați, totul din confortul propriei case. Pur și simplu selectați piesele pe care doriți să le încercați și vor fi livrate către echipa Concierge Style într-o autoutilitară dedicată. Serviciul este și neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon și pentru fiecare programare rezervată este plantat un copac.

În plus, concierge-ul dumneavoastră de stil poate fi la îndemână pentru sfaturi și modificări sau poate aștepta afară până probați piesele”, mai transmite fosta Posh Girl pe site-ul său de modă, conform Daily Mail.  Momentan, serviciul e disponibil doar pentru clienții din Londra.

Sursa foto: Instagram

De unde cumpărăm ceasuri de lux și cum avem grijă de ele

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre