Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce face prințul Andrew în plin scandal cu iz de pedofilie

Ce face prințul Andrew în plin scandal cu iz de pedofilie
Prințul Andrew este văzut pentru prima dată când conduce la doar câțiva kilometri de Balmoral, în timp ce se alătură prințesei Anne la o vânătoare de potârnichi, la câteva zile după ce s-a afirmat că a „vizitat-o ​​pe Regină pentru discuții de criză despre pedofilul miliardar Jeffrey Epstein”.

Prințul Andrew, în vârstă de 60 de ani, a fost surprins conducându-și cu viteză Range Rover-ul la zece mile de Balmoral. Se spune că fiul Reginei se află în vizită la mama sa în vârstă de 94 de ani, în Scoția, pentru discuții de criză, după ce numele lui a ajuns să fie vehiculat în scandalul legat de pedofilul Epstein. Prințesa Anne și soțul ei au fost văzuți în apropiere, mergând și ei la vânătoare de potârnichi, scrie Daily Mail.

Prințul Andrew a fost fotografiat conducându-și Range Roverul la zece mile de Balmoral, duminică, când a mers pentru a-și vizita mama la reședința de vară. Al doilea fiu al reginei, care s-a îmbrăcat cald pentru toamna scoțiană, purtând un tricou polo negru, haina verde și ochelari de soare, a fost văzut la doar câteva zile după ce a susținut că a vizitat-o ​​pe mama sa de 94 de ani pentru „discuții de criză”.

Prințesa Anne a fost, de asemenea, văzută conducând în apropiere, împreună cu soțul ei Sir Timothy Lawrence și cu Bull Terrier-ul lor englez, în timp ce familia se îndrepta spre un loc de vânătoare cu potârnichi lângă castelul scoțian.


Ilie Năstase, despre eliminarea lui Djokovic: „Nu poți să iei o asemenea decizie împotriva unui mare campion”

Fiul lui Mihai Mălaimare s-a căsătorit. Soția sa este coreeancă


Prințesa, în vârstă de 70 de ani, avea ochelari de soare, o pălărie de călărie și o haină verde în timp ce conducea un Land Rover Discovery. Soțul ei Tim, în vârstă de 65 de ani, ofițer pensionat al Marinei Regale și fost călăreț, purta o haină Barbour de lână și cămașă cu carouri în timp ce călătorea pe scaunul pasagerului, cu iubitul câine al cuplului cocoțat între ei.

Prințul Andrew, acuzat că a profitat de minorele oferite de Epstein

Prințul Andrew a fost acuzat că nu a ajutat procurorii americani în ancheta lor privindu-l pe miliardarul pedofil Jeffrey Epstein și finanțatorul lui Ghislaine Maxwell. O sursă ia declarat pentru The Sun: „Regina și Andrew vor avea multe de discutat. Regina vrea să fie informată și nu se va întoarce la Windsor până la începutul lunii octombrie”.

Luna trecută, Virginia Giuffre a susținut că prințul a jucat un „joc de ghicire” cu Maxwell despre vârsta ei înainte de a o compara cu fiicele sale. Acuzatorul s-a pronunțat într-o serie documentară, Surviving Jeffrey Epstein, susținând că l-a întâlnit pe prinț la Londra, descriindu-l ca fiind un „abuzator” și „nu prințul din poveștile pe care le-ați citit”.

Virginia Giuffre, care spune că a fost traficată de către finanțatorul pedofil Epstein, susține că ducele a întreținut relații sexuale cu ea în trei ocazii separate, inclusiv când avea 17 ani, când era încă minoră conform legislației SUA. Andrew a negat categoric că ar fi avut vreo formă de contact sexual sau relație cu Giuffre.

Pe de altă parte, prietena ducelui, britanica Ghislaine Maxwell, așteaptă procesul în SUA după ce a fost acuzată de procurarea de fete adolescente pentru Epstein, în vederea abuzului. Ea neagă acest lucru.

Regina Elisabeta II s-a izolat la Balmoral

Regina a plecat la proprietatea sa de 50.000 de acri din Balmoral la începutul lunii august și va sta până în octombrie. Cu toate acestea, în acest an, mulți vizitatori, care includ în mod obișnuit ducele și ducesa de Cambridge, prințul Charles și ducesa de Cornwall și prințul Edward și contesa de Wessex, vor menține probabil distanțarea socială în timp ce se află la fața locului.

Membrii familiei nu vor rămâne în castel cu Regina și ducele de Edinburgh, așa cum au făcut-o în anii precedenți și vor fi găzduiți în alte imobile de pe terenul proprietății. Ei vor putea să o întâlnească pe Regină pentru activități exterioare, inclusiv plimbări, călărie și picnicuri.

Și Prințul George e dus la vânătoare

Săptămâna trecută, prințul George, în vârstă de șapte ani, s-a alăturat tatălui său, prințul William, la o vânătoare care a avut loc tot pe acest domeniu. El i-a urmărit pe prințul William, în vârstă de 38 de ani, și pe alți membri ai familiei, petrecând dimineața în căutare de potârnichi în Corgarff, la o distanță scurtă de mers cu mașina de Balmoral.

Acest lucru arată că George, al treilea în linie la tron, este crescut în tradiția sportului de țară de care se bucură regii, în ciuda faptului că această practică e pusă la zid, continuu de militanți.

Este de spus că atât William, cât și fratele său, prințul Harry, au vânat și au împușcat de la o vârstă fragedă. Erau atât de entuziaști încât mama lor Diana, prințesa de Wales, le-a numit în glumă „Killer Wales”. Dar de când și-a întâlnit soția Meghan, Harry a vânat mult mai puțin și chiar și-a vândut armele de safari.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail / North Pix

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre