Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce înseamnă să fii un mare sportiv! A învins și COVID-19

Ce înseamnă să fii un mare sportiv! A învins și COVID-19
S-a separat de iubit și de familie când a aflat că a fost infectată cu COVID-19. Însă, virusul ucigaș a fost învins de marea noastră campioană.

Acum două săptămâni, marea noastră campioană, iubită de toți românii, ne-a anunțat că testul de COVID-19 a fost pozitiv. S-a izolat de iubit, de familie, iar stilul ei de viață sănătos a învins virusul ucigaș.

Ce înseamnă să fii un mare sportiv! A învins și COVID-19

La câteva ore de la confirmarea testului negativ la COVID-19, Simona Halep a ținut să transmită, prin intermediul contului personal de Instagram, un mesaj de mulțumire pentru medicii care au ajutat-o în ultima săptămână și jumătate, când s-a confruntat cu COVID-19.

”Mulțumesc echipei de la Matei Balș pentru întregul suport depus în această perioadă”, a transmis Simona Halep.

După ieșirea din izolare, pentru Simona Halep urmează startul pregătirilor pentru sezonul 2021.

Sportiva, care va încheia anul pe locul doi în clasamentul mondial al tenisului feminin, se va pregăti, foarte probabil, în România, din cauza restricțiilor sanitare aflate în vigoare, și va începe sezonul următor în Australia.

Dacă va urma modelul din ultimii ani, Simona Halep va debuta în 2021 cu un turneu mai ”mic” din Australia, precum Adelaide, urmat de Grand Slam-ul de la Melbourne.


Dani Oțil cum nu l-ați mai văzut niciodată dimineața devreme

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre