Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce l-a dat de gol pe George Burcea că a consumat cocaină! Instanța a lămurit tot

Ce l-a dat de gol pe George Burcea că a consumat cocaină! Instanța a lămurit tot
Cu doi ani în urmă, George Burcea a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Ce au decis oamenii legii.

A crezut că poate face ce vrea, dar iată că George Burcea va suferi pentru gestul său necugetat.

George Burcea și-a primit pedeapsa. Judecătorii n-au fost deloc blânzi cu actorul

Au trecut doi ani de la incidentul care i-a schimbat viața lui George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan a călcat grav pe bec la sfârșitul lunii februarie 2020, când a fost prins de polițiștii de la Rutieră în timp ce conducea sub influența drogurilor.

”A fost testat cu aparatul Drug Test şi a ieşit pozitiv la cocaină. A fost băgat în maşina Poliţiei şi dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge şi de urină. Acesta a fost cooperant şi se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au declarat atunci poliţiştii.

Amendă usturătoare

Dosarul s-a închis, iar acum Burcea și-a primit pedeapsa. Care o să-l usture rău la buzunar pe actor. Judecătorii au decis că el va trebui să plătească o amendă uriașă de 16.000 de lei. La care se adaugă și cheltuielile de judecată care se ridică la valoarea de 2.100 lei. În plus, timp de un an, George Burcea nu mai are voie să pună mâna pe volan.

“Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 22 alin. 1 şi 2 din Legea nr. 253/2013, potrivit cărora, dacă se află în imposibilitatea de a achita integral amenda aplicată în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, poate solicita judecătorului delegat cu executarea eşalonarea plăţii amenzii în rate lunare.

Pe o perioadă care nu poate depăşi 2 ani.”, se arată în comunicatul Judecătoriei.  Există însă și un lucru bun în toată povestea asta. Sentința nu este încă definitivă, putând fi atacată în termen de la zece zile de la comunicare. Toată lumea se întreabă, în aceste condiții, ce va spune Andreea Bălan când va afla de decizia oamenilor legii.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre