Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce ne pregătesc astrele în perioada următoare. Vestea a fost dată în această dimineață

Ce ne pregătesc astrele în perioada următoare. Vestea a fost dată în această dimineață
Începând cu această săptămână, spune astrologul Bianca Nuțu de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Marte și Venus vor ajunge în Vărsător. Vestea a fost dată de astrolog în această dimineață.

Potrivit astrologului Bianca Nuțu de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, asta înseamnă că ne vom reseta perspectiva din care privim relațiile, dar și pe cea din care tratăm relațiile raportat la bani.

În următorii 20 de ani ne vom raporta diferit la căsnicie

Bianca Nuțu susține că ne putem aștepta să urmeze o perioadă de 20 de ani în care ne vom raporta diferit la căsnicie. Vor exista tot mai multe relații deschise, iar poligamia va începe să fie acceptată. Cei care mai cred în căsătorie, vor accepta parteneri care le sunt prieteni, alături de care vor face echipă.

„Cred că în curând vor fi mai puțin oameni care se vor căsători în mod tradiționale. Persoanele care intră într-o relație în această perioadă ar fi bine să fie atente, pentru că se vor putea aprinde repede, dar se pot stinge la fel de repede. Iar relațiile vor putea fi instabile și de durată scurtă. Partea bună a acestei săptămâni este că sunt aspecte astrale care ajută fiecare zodie să-și vindece rana sa. Și avem șansa să ne recentrăm, să ne reconectăm la noi înșine”, a spus Bianca Nuțu.

Gemenii vor înțelege că nu au nevoie de validarea altora

Berbecii au șansa să-și dea seama cât valorează și să-și vindece neîncrederea în propria persoană și să facă schimbările pe care le doresc. Unii Berbeci au ani buni de când încearcă să înțeleagă care e menirea lor pe acest pământ. Taurii sunt într-o perioadă în care au nevoie să se raporteze complet diferit la corpul lor, sănătate, cariera, relații. Gemenii trec printr-o perioadă încărcată în ceea ce privește prieteniile. Au dorința de a aparține unui grup și vor înțelege că nu au nevoie de validarea altora.

Bianca Nuțu, veste importantă la Neatza cu Răzvan și Dani

Fecioarele trebuie să înțeleagă că dacă dau prea puțin, vor rămâne fără

Leii trec printr-o perioadă în care trebuie să depășească rana credințelor limitative. Vor avea tot felul de idei legate de cum e viața și sunt destul de negativiști. Fecioarele au nevoie să învețe lecția intimității, a veniturilor comune. Sunt meciuri multe legate de cât dă fiecare. Au șansa să ajungă la un buget comun și trebuie să înțeleagă că dacă dau prea puțin, vor rămâne fără. Balanțele s-ar putea să aibă sentimentul că există un gol interior pe care încearcă să-l umple cu diferite plăceri. Au o teamă mare de singurătate.

Săgetătorii simt nevoia să fie faimoși

Scorpionii au rana perfecționismului pe care o pot vindeca. S-ar putea să fie critici, să nu le convină nimic și să facă ceartă din orice. Săgetătorii își vor recunoaște nevoia de a fi faimoși, de a străluci, de a face pace cu copilul interior.  Capricornii au șansa de a vindeca rana familiei, vechi neînțelegeri cu case pierdute.

Vărsătorii învață și ei să spună ce au pe suflet, să comunice, să negocieze și să nu mai aibă sentimentul că nu se pricep. Peștii pot putea să vindece teama de a nu pierde bani. Mulți dintre ei vor putea să descopere că se pot descurca pe cont propriu. „Ca o concluzie, trebuie să fim liniștiți, să nu răspundem la provocări și să nu ne facem o obsesie din evenimentele care vor urma. Pentru că oricum se vor întâmpla”, susține astrologul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre