Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce o enervează cel mai mult pe soția lui Marcel Ciolacu. Partenera de viață îi face reproșuri viitorului premier al României

Ce o enervează cel mai mult pe soția lui Marcel Ciolacu. Partenera de viață îi face reproșuri viitorului premier al României
Pe Marcel Ciolacu îl știe toată România, dar sunt puțini cei care o știu pe soția acestuia. Cu ce se ocupă partenera de viață a șefului PSD și băiatul acestora, vă prezentăm în acest articol.

Roxana Ciolacu și Marcel Ciolacu nu locuiesc împreună, iar politicianul a spus care e motivul și că face eforturi ca să petreacă mai multe ore cu soția și fiul.

Când vine vorba de familia sa, Marcel Ciolacu e extrem de discret și nu vrea ca nimeni să-i deranjeze ce are cel mai scump pe lume. Soția sa, Roxana Ciolacu, de profesie inginer, este directorul firmei de familie, SC Lucia COM 94 SRL, în care acesta este acționar majoritar și face un cuplu cu premierul de mai bine de 20 de ani. Iar din iubirea lor a venit pe lume, Andrei, student la medicină, mândria familiei.

Soția lui Marcel Ciolacu

Doamna Ciolacu nu vrea să iasă în față

Soția lui Victor Ciolacu nu e adepta aparițiilor publice și nu vrea să vină la București să locuiască alături de soțul său, după cum a declarat politicianul. Roxana a rămas la Buzău, unde-și duce existența departe de ochii curioșilor și are grijă ca soțului să nu-i lipsească nimic. De asemenea, ea este cea care se ocupă de firma lor prin care au înființat o patiserie, cu vreo 20 de ani în urmă. Marcel Ciolacu face tot ce poate să ajungă acasă la fiecare sfârșit de săptămână, dar uneori problemele țării îl țin departe de cei dragi. Acum, ajuns premier, problemele vor fi și mai multe și, probabil, că îl vor ține tot departe de Buzău.

Marcel Ciolacu și fiul său care va deveni medic

O deranjează că vorbește prea mult la telefon

Iar când ajunge la familia sa, Marcel Ciolacu mai e câteodată certat pentru că stă mult prea mult cu telefonul în mână și nu comunică cu soția, așa cum își dorește aceasta.

„Spre ruşinea mea ajung din ce în ce mai rar acasă. Cred că asta este marele incovenient al politicii şi al vieţii noastre.

Ea nu doreşte să vină la Bucureşti. Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix, eu continui pe telefon tot ce am de răspuns. Se mai enervează şi mă roagă să mai las telefonul să şi comunicăm. Într-una dintre zilele din week-end când ajung acasă, am nişte prieteni foarte apropiaţi cu care ne vedem”, recunoștea Marcel Ciolacu. Dar când e dragoste și înțelegere, treci peste orice…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre