Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce poveste minunată are Dan Negru despre Gică Petrescu!

Ce poveste minunată are Dan Negru despre Gică Petrescu!
Dan Negru (49 de ani) pregăteşte de zor emisunile de Sărbători. Fanii lui îl întreabă despre Revelion, iar celebrul prezentator și-a amintit o poveste minunată despre Gică Petrescu.

Dan Negru  ne pregătește o surpriză de proporții pentru emisiunile de Sărbători. A filmat déjà emisiunea specială de Crăciun, dar nici nu a terminat bine că fanii îl întreabă despre Revelion!

Dan Negru filmează emisiunile de Sărbători

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 20 ani consecutiv revelioane televizate, toate lider de audiență, conform studiilor de audiență oficiale. Succesul său este datorat în mare măsură personalităților pe care le invită în emisiuni.

De pildă, emisiunea ce va fi difuzată de Crăciun ne va lăsa cu gura căscată. Dan Negru și-a ales un coleg de prezentare mai mult decât special: mult îndrăgitul nostru Florin Piersic. Actorul îndrăgit de toți românii este mai energic ca oricând, deși a împlinit 84 de ani.

Mai facem Revelionul cu Dan Negru?

Autoritățile spun, inclusiv președintele țării, că am face bine să sărbătorim Crăciunul în familie, fără mare bairam pentru că așa e tradiția și, în felul acesta, nici virusul ucigaș nu mai se răspândește.

”Păi, nu facem noi Sărbătorile cu Dan Negru?”, scriu internauții.

”Pentru că primesc sute de mesaje și pentru că meme-urile despre «Revelionu’ cu Negru» văd că-s virale deja din octombrie, am zis că anul ăsta să vă povestesc mai multe. Cum ar fi prima decizie: împreună cu echipa de producție tv am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie: 2-3-4 decembrie, pe acolo, pe undeva. Deci, se face! Cu toate măsurile de siguranță!”, le-a răspuns Dan Negru.

Ce poveste minunată are Dan Negru despre Gică Petrescu

Când a început să primească această întrebare, ce credeți că i-a trecut prin minte lui Dan Negru?

O întâmplare de acum 20 de ani. ”Acu’ 20 de ani, după o filmare de Revelion, Gică Petrescu m-a întrebat dacă am drum pe la Universitate să-l las și pe el acasă. Stătea pe lângă Cercul Militar. Tot drumul am povestit despre clătite!
Habar n-am cum am ajuns să vorbim despre asta, dar nea Gică mi-a povestit cum Cezarina, soția lui, făcea cele mai bune clătite din București. Aseară l-am sunat pe Selly și am confirmat cu el zilele de filmare.  Va fi unul dintre invitații mei. Acu’ 20 de ani, când povesteam cu nea Gică despre clătite, Selly încă nu se născuse,  a povestit Dan Negru.

Dan Negru este celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.


”Gogoașă”, ocrotit de Sfântul Dumitru în lupta cu cancerul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre