Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce spune Titi Aur despre cum conduc femeile. Pilotul pune punct când vine vorba de parcările laterale

Ce spune Titi Aur despre cum conduc femeile. Pilotul pune punct când vine vorba de parcările laterale
Cu doar câteva zile în urmă, actrița Monica Odagiu a avut parte de șocul vieții, după ce a lovit mortal un bărbat în floarea vârstei.

Unul dintre cei mai buni șoferi ai României, celebrul Titi Aur vorbește dacă bărbații sunt mai buni la condus decât femeile.

Sunt mai bune femeile la condus decât bărbații? Sau invers? Sunt întrebări pe care mulți șoferi și le-au pus de-a lungul vremii, iar Titi Aur a vrut să lămurească această problemă. Din punctul său de vedere, toți suntem egali, singura care modifică realitatea fiind doar societatea. Pe de altă parte, acesta spune că sunt momente în care femeia poate să fie mai neîndemânatică, nu pentru că nu știe, ci pentru că nu are experiența necesară.

„Societatea modifică însă comportamentul, câteodată în rău”

„Contrar unor cutume sau a ceea ce crede lumea, în general, toate testele și experiențele noastre, și au trecut pe la noi peste 80.000 de cursanți, conduc la ideea că nu există nicio diferență privind dotarea naturală.

Dar și talentul și atenția distributivă, între șoferii bărbați și femei. Societatea modifică însă comportamentul lor, câteodată în rău.

„Ea devine mai neîndemânatică, pentru că nu are exercițiul de zi cu zi”

De exemplu, bărbatul conduce mai mult și mai des, femeia conduce doar din când în când, când a băut bărbatul, când duce copilul la școală. În acest sens, în trafic, femeia devine mai timidă și așa apare mitul că femeia nu știe să parcheze. Păi, ea parchează de câteva ori pe lună, în timp ce bărbatul parchează de peste 60 de ori.

Astfel, ea devine mai neîndemânatică, pentru că nu are exercițiul de zi cu zi. Iar din cauza lipsei de experiență te poate face să faci greșeli. Nu știu să comentez accidentul, din acest punct de vedere, nu știu cât de des conducea Monica Odagiu și cât de des, contează aceste amănunte”, a mai spus celebrul pilot.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre