Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai simpatică ispită de la Insula iubirii va lucra în televiziune. Va fi coleg cu un celebru prezentator

Cea mai simpatică ispită de la Insula iubirii va lucra în televiziune. Va fi coleg cu un celebru prezentator
Una dintre cele mai simpatice ispite de la Insula iubirii a trecut de la agonie la extaz. Dacă în emisiunea plângea că nu e iubit, a primit cea mai bună veste: va fi prezentator în trustul Antena.

Insula iubirii a fost de bun augur pentru ispita masculină Marcel care a ajuns pe cai mari: va fi prezentator. Bărbatul și-a găsit un loc de muncă la care ar fi visat mulți și va fi coleg cu Dan Capatos.

Anunț important la Xtra Night Show

Se pare că Marcel de la Insula iubirii și-a găsit vocația în viață. Fosta ispită masculină din show-ul de la Antena 1 a acceptat să facă parte dintr-un nou proiect în televiziune, devenind astfel coleg de platou cu Dan Capatos la Xtra Night Show.

Marcel a rămas în sufletul fanilor Insula iubirii datorită replicilor amuzante pe care le-a spus pe parcursul show-ului.

Dar și pentru faptul că s-a îndrăgostit nebunește de concurenta Maria, iubita lui Dany Boy și a făcut tot ce s-a putut pentru a-i atrage atenția. Maria nu l-a vrut, dar n-a trecut multă vreme și norocul i-a surâs. A cunoscut-o pe Armina, care i-a devenit logodnică.

„Marcel este mare prezentator la Antena Stars”

Marcel de la Insula iubirii a devenit prezentator la Antena Stars

Cei doi îndrăgostiți au fost invitați recent în emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos”, iar marele anunț a fost făcut de Mara Bănică.

„Marcel, aflat aici lângă mine, de mâine, este mare prezentator Antena Stars. Prezintă XNS alături de frumoasa noastră Natalia Mateuț. Amira este doar o zi aici. Va fi stilista lui personală. Am înțeles că ea te va îmbrăca, va sta lângă tine să îți țină pumnii.”, a spus aceasta.

Marcel i-a luat locul lui Andrei Ștefănescu

Pentru o perioadă, simpaticul Marcel îi va lua locul lui Andrei Ștefănescu și va putea fi văzut alături de frumoasa Natalia Mateuț. După aflarea veștii, a venit și prima reacție de la Marcel: „Mă bucur că particip în staff-ul ăsta, cred că o să fie tipul meu”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri