Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai îndrăgit film al tuturor timpurilor, „Singur acasă”, a primit o notă rușinoasă! O să fiți surprinși

Cel mai îndrăgit film al tuturor timpurilor, „Singur acasă”, a primit o notă rușinoasă! O să fiți surprinși
Cel mai vizionat film de Crăciun și, probabil, cel mai îndrăgit film al tuturor timpurilor nu este nici pe departe vreo capodoperă. Ba chiar are o cotă destul de proastă și pe IMDB.

Aproape nimeni nu se aștepta însă ca un film despre un băiețel de 10 ani care se luptă cu doi spărgători proști să devină un succes uriaș și un reper obligatoriu de vizionat în preajma sărbătorilor de iarnă.

Lansat în 1990, „Home Alone”a încasat 285,8 milioane de dolari în SUA și Canada și alte 190,9 milioane de dolari în alte țări, față de un buget de 18 milioane de dolari, obținând un profit uriaș.

Filmul clasic a lansat un copil actor necunoscut. Este vorba de Macaulay Culkin, care a devenit una din cele mai mari vedete din lume.  Acesta a ajuns protagonist în alte patru filme. Și ceilalți actori au avut  beneficii de pe urma succesului filmului care a devenit o serie  din care, anul acesta, tocmai a mai fost lansată o parte.

Scor rușinos pe IMDB

Dar seria în sine rămâne una care nu e nici d Oscar nici de alte premii. Un film ușurel, care pe IMDB a reușit să aibă un scor destul de rușinos, care abia trece de 7.

De altfel, pe măsură ce producătorii au mai adăugat  filme noi seriei, fiecare a beneficiat de noi critici,  inclusiv din partea fanilor genului, care le-au catalogat,. Pe rând, drept „slăbuțe”.  Și mai trebuie menționat că „Singur acasă 4” este cel mai prost cotat dintre toate.

Noul „Singur acasă” a fost lansa luna trecută

Anul acesta, platforma Disney+ a pregătit o surpriză pentru toți iubitorii peliculei „Singur Acasă”. În urmă cu o lună, platforma a difuzat în premieră „Home Sweet Home Alone”, un remake al primului film din seria „Home Alone”, realizat în 1990. „Singur acasă 6” va fi lansat pe 12 noiembrie. După 31 de ani, se repetă istoria din primul „Home Alone”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre