Simona Ionescu / Redactor Șef

Cele mai nebunești ținute ale vedetelor la Gala Premiilor Emmy. Cine ar putea fi câștigătoarea celui mai sălbatic look. Video

Cele mai nebunești ținute ale vedetelor la Gala Premiilor Emmy. Cine ar putea fi câștigătoarea celui mai sălbatic look. Video
Chiar și la cele mai luxoase evenimente, vedetele pot purta cele mai ciudate ținute. Care au fost cele mai nebunești look-uri la Gala Premiilor Emmy 2024.

Pentru orice vedetă care se respectă, participarea la un eveniment de lux cu covor roșu necesită o ținută pe măsură. Cu toate acestea, ediția din acest an a Premiilor Emmy a șocat cu câteva look-uri nebunești.

Un look imposibil de depășit

Pentru ediția din acest an a Premiilor Emmy, o mână de vedete au pășit pe covorul roșu în ținute șocante. Dacă au vrut să iasă în evidență, cu siguranță acestora le-a ieșit. Nymphia Wind, spun specialiștii în modă, ar putea fi pe primul loc pentru cel mai sălbatic look.

Câștigătoarea sezonul 16 al emisiunii „RuPaul’s Drag Race”, a purtat un costum de banană galben-verde neon. Ținuta „remarcabilă” nu a fost pe gustul fanilor, dovadă fiind mesajele acestora. „Sub așteptări pentru un look de Emmy”, „O iubesc pe Nymphia, dar asta nu este ea”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Morphine Love Dion și diadema roșie orbitoare

Morphine Love Dion a participat la cea de-a 76-a ediție a Premiilor Emmy, într-un ansamblu complet roșu, de la o diademă roșie orbitoare la tocuri potrivite. „O rochie incendiară cu o carte de vizită pe măsură”, a fost comentariul la un scurt video postat pe rețelele de socializare.

Morphine Love Dion, pe numele său adevărat Michelle Orozco, este un actor american travestit, cunoscut publicului din lume pentru că a concurat în sezonul 16 al emisiunii RuPaul’s Drag Race, precum și un make-up artist apreciat în Miami.

Heidi Klum a atras privirile cu rochia neagră cu tăieturi asimetrice

Heidi Klum a apărut la Premiile Emmy purtând o ținută mai degrabă de Halloween, au spus specialiștii. La petrecerea de după premiile Emmy ale Walt Disney Company, duminică seara, supermodelul a purtat o rochie neagră, fără bretele, cu paiete argintii și mai multe tăieturi asimetrice pe corp.

Inclusiv una la nivelul bustului care a creat un decupaj la nivelul decolteului, precum și o singură tăietură sub șold. Heidi a accesorizat rochia cu sandale negre cu toc, cercei cu diamante în formă de pumnal și un inel uriaș de onix.

Modelul i-a făcut pe toți să fie atenți la fiecare pas de-al ei, pentru că de multe ori a fost în pragul unui accident vestimentar. Vedeta s-a bucurat de atenția publicului lăsându-se fotografiată din toate unghiurile.

Festivitățile de duminică seară au fost a doua ceremonie de decernare a premiilor Emmy care au avut loc în 2024, după ce cea de-a 75-a ediție care a avut loc în luna ianuarie, din cauza grevelor scenariștilor și actorilor care au forțat amânarea în 2023. Ceremonia de acum a fost prezentată de duo-ul tată-fiu și vedetele din „Schitt’s Creek” Dan și Eugene Levy.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri