Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebra Adele îi dă lui Sylvester Stallone un sfert din averea ei. Artista consideră asta o afacere

Celebra Adele îi dă lui Sylvester Stallone un sfert din averea ei. Artista consideră asta o afacere
30 de ani a locuit Sylvester Stallone în celebrul său conac, dar cu ceva timp în urmă s-a hotărât să-l vândă. Multă vreme nu a găsit nici un cumpărător.

Sylvester Stallone caută de multă vreme un cumpărător pentru casa sa din Beverly Hills. Pentru că prețul era incredibil de ridicat, clienții nu se înghesuie.

Celebra Adele își mărește portofliul de proprietăți. Cumpără și conacul lui Sylvester Stallone. O costă un sfert din avere

A așteptat Sylvester Stallone să găsească pe cineva să-i cumpere casa pentru suma de 100 milioane de euro, dar pentru că nimeni nu a vrut, a lăsat mult la preț. În sfârșit, norocul a dat și peste el, iar casa va fi cumpărată pentru 50 de milioane de euro chiar de celebra cântăreață pop, Adele. Sylvester a achiziționat recent o altă casă, în Florida, la Palm Beac, pe care a plătit suma de 30 de milioane de euro.

Conacul este situat pe o suprafață de 15.000 metri pătrați

Adele a fost fascinată de proprietate, așa că a decis să plătească, deși suma de 50 milioane de euro reprezintă 30% din averea sa, estimată la aproximativ 170 milioane de euro. E adevărat că merită toți banii. Conacul este situat pe o suprafață de 15.000 metri pătrați și are opt dormitoare și 12 băi.

Casa principală, care este construită în 1994, are șase dormitoare și nouă băi, dar și un apartament matrimonial, trei dormitoare și două dormitoare pentru personal. În plus, Adele se va bucura de o saună, o baie de aburi, un birou cu terasă, dar va face cunoștință și cu o cameră unde se află o statuie a lui Rocky și o alta a lui Rambo.

Potrivit AS, Adele a făcut în ultima perioadă investiții masive atât la Londra, cât și la Los Angeles. Cât privește averea cântăreței, la cât de multe concerte are și la cât de bine merge cel mai recent album al ei, nici nu se va simți prețul plătit pe casa lui Rocky.

Sursă foto: gsp

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre