Simona Ionescu / Redactor Șef

Celine Dion, ultimul mesaj transmis fanilor. Zeci de mii de oameni au reacționat imediat

Celine Dion, ultimul mesaj transmis fanilor. Zeci de mii de oameni au reacționat imediat
Celine Dion a transmis un mesaj fanilor pe rețelele de socializare, iar mii de oameni au reacționat imediat. Celebra artistă s-a luptat cu probleme grave de sănătate în ultimii ani, care au transformat-o total.

În ultimul mesaj transmis fanilor, Celine Dion a împărtășit cuvinte de încurajare, dar a ținut să și arate aprecierea față de toți cei care au susținut-o. Mii de fani au reacționat imediat la vorbele cântăreței și și-au transmis dragostea față de aceasta. Artista a transmis mesajul cu ocazia Zilei Internaționale a Conștientizării Sindromului Persoanei Rigide.

În ultimii ani, cântăreața s-a luptat cu o afecțiune neurologică rară

Câștigătoarea premiului Grammy se luptă de câțiva ani cu o afecțiune neurologică rară, Sindromul Persoanei Rigide (SPR). Aceasta a făcut anunțul privind afecțiunea de care suferă în Decembrie 2022, când a și fost nevoită să îți anuleze turneul mondial ”Courage” (trad. Curaj).

După ce a avut o apariție surpriză la Premiile Grammy de anul acesta, vedeta iese din nou în lumina publică, de data aceasta cu un mesaj, însoțit de o fotografie cu fiii ei. Transformarea ei a fost vizibilă la festivitatea de la Grammy, dar acum e uimitoare.

Celine Dion, mesaj de încurajare pentru cei ce suferă de rara afecțiune

Într-o postare pe Facebook și Instagram, cântăreața a  vorbit despre ce a însemnat pentru ea perioada grea cu care s-a confruntat: ”Astăzi lumea recunoaște Ziua Internațională a Conștientizării SPR (Sindromul Persoanei Rigide).

Artista a slăbit enorm într-o perioadă din cauza afecțiunii

După cum mulți dintre voi știți, în toamna anului 2022, am fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide (SPR). Încercarea de a depăși acest dezechilibru autoimun a fost una dintre cele mai grele experiențe din viața mea, dar rămân hotărâtă să revin pe scenă într-o zi și să trăiesc o viață cât mai normală posibil”, și-a început Celine Dion mesajul.

Cei trei fii ai cântăreței, alături de ea   

Postarea a fost însoțită și de o fotografie care o înfățișează pe vedetă alături de cei trei băieți pe care îi are cu regretatul René Angélil, care a murit în 2016. Astfel, René-Charles Angélil și gemenii Nelson și Eddy au pozat alături de mama lor. Fotografia a strâns peste 60 de mii de reacții pe Instagram în doar câteva ore și 10.000 pe Facebook. 

În fotografie, Celine Dion apare alături de fiii ei. Sursa foto: Facebook

Dion a mulțumit familiei, dar și celor care au fost alături de ea de-a lungul acestei perioade grele:

”Sunt profund recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul copiilor mei, a familiei, a echipei și a voastră tuturor! Vreau să transmit încurajarea și sprijinul meu tuturor celor din întreaga lume care au fost afectați de SPR. Vreau să știți că puteți reuși! Putem reuși!

Cu dragoste,

Celine xx” a încheiat cântăreața. 

Zeci de mii de reacții din partea fanilor 

Postarea nu a rămas fără reacție din partea fanilor și urmăritorilor, care s-au grăbit să îi transmită mesajele lor de încurajare. ”Mulțumim că ai împărtășit povestea ta… noi credem în tine!”, ”Ești puternică și vei reveni!!!.. Așteptăm să te vedem și să îți auzim din nou frumoasa voce!” 

Celine Dion a avut o apariție surpriză anul acesta la Premiile Grammy
Foto: Instagram

”Ce binecuvântare să te vedem arătând atât de bine!! Mulțumim că ai ieșit în față și ai inspirat atât de multe persoane cu forța și curajul tău”.

„Știu că vei învinge această boală și vei performa din nou”.

„Ce poză minunată cu băieții tăi frumoși!”, au fost doar câteva din reacțiile fanilor. 

Sindromul Persoanei Rigide poate avea efecte tulburătoare

Potrivit Fundației pentru Sindromul Persoanei Rigide, afecțiunea afectează sistemul nervos central, mai exact creierul și măduva spinării.

celine dion bolnava
Așa arăta Celine Dion la scurt timp după ce boala a început să o macine

„Pacienții pot fi handicapați, țintuiți în scaun cu rotile sau imobilizați la pat, incapabili să muncească și să aibă grijă de ei înșiși”, spun reprezentanții fundației. 

Boala neurologică cu caracteristici autoimune poate include simptome precum hiper-rigiditate, durere debilitantă, anxietate cronică și spasme musculare atât de violente încât pot disloca articulațiile și chiar rupe oasele, spun medicii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre