Simona Ionescu / Redactor Șef

Cezar Oatu, surprins de paparazzi. Ce credeți că făcea?

Cezar Oatu, surprins de paparazzi. Ce credeți că făcea?
În lumea mondenă i se dusese buhul lui Cezar Oatu că n-are noroc în dragoste. Rând pe rând fusese părăsit de ”marile iubiri”. Acum a fost surprins de paparazzi curtând o tânără la o terasă de ”fițe”.

Frumoasa domnișoară se pare că l-a cucerit pe Cezar de curând, mai întâi cu postările ei de pe Facebook. La fotografia pe care o publicăm, cântărețul i-a pus niște inimioare. Apoi, zilele trecute a urmat o ieșire la terasă, în București, moment surprins de niște paparazii, conform Antena Stars.

Tânăra se numește Raluca Jurca (foto Facebook), este din Alba Iulia, dar în momentul de față este studentă în București la SNSPA. Are doar 21 de ani, dar probabil că tocmai asta l-a atras pe cunoscutul cântăreț, acum în vârstă de 40 de ani.

Deocamdată niciunul dintre protagoniștii întâlnirii de la terasă nu au făcut vreo declarație care să confirme o legătură puternică de iubire. Să sperăm că, de data aceasta, Cezar Oatu va fi mai norocos decât în celelalte relații, unele dintre ele sfârșite chiar în pragul nunții.

Să ne amintim de relația artistului cu stewardesa Andreea Petria, cea care i-a fost iubită înainte ca acesta să înceapă o relație cu soprana Angela Gheorghiu. El a cerut-o de soţie în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Imediat după plecarea lor în Dubai, ruptura s-a produs. S-a spus că Andreea Petria lucrează acolo, la Emirates Airline, și că din această cauză a rupt logodna. Distanța nu era în favoarea lor, mai ales că relația dura de vreo 5 ani, cu împăcări și despărțiri.

Două iubite, două nunți ratate

Povestea de dragoste dintre Cezar şi Andreea Petria a durat timp de aproape cinci ani. Relaţia lor s-a răcit la începutul anului 2012, când Cezar s-a îndrăgostit de soprana Angela Gheorghiu, care-i putea oferi o carieră frumoasă. Andreea lucra în Dubai, iar Cezar locuia la Milano şi a încurajat-o să-şi urmeze drumul. După ce s-a produs ruptura dintre ei, artistul se pare că nu a putut s-o uite pe Andreea. Cei doi nu au întrerupt legătura nici măcar în perioada în care contratenorul s-a iubit cu Angela Gheorghiu. Apoi, între cei doi s-a reaprins din nou flacăra. Când toată lumea se aștepta să fie nuntă, s-a lăsat cu despărțire.

A urmat o altă mare iubire, sfârșită și ea tocmai când se anunțase căsătoria: Andreea Vilău, creatoare de modă. Artistul a vrut să o impresioneze încă de la prima întâlnire pe noua lui cucerire și a dus-o într-o cafenea de fiţe dintr-un mall din Capitală. Acolo, au băut o cană cu ceai şi au stat la poveşti mult timp. Cam așa a fost și cu Raluca, ultima cucerire.

De la cafenea, Andreea și Cear au ajuns la cinematograf, de unde au ieşit ţinându-se de mână, semn că relaţia începuse. Creatoarea de modă a fost cea care l-a dus acasă pe iubitul ei, cu bolidul ei de lux.

Cezar și Andreea Vilău au trăit o poveste de dragoste tumultoasă. În loc să se căsătorească cu ea, așa cum i-a promis, celebrul cântăreț i-a spus adio.

Cântărețul nu a stat prea mult pe gânduri și a început o altă relație. Noua cucerire a cântărețului era creatoarea de modă Simona Iacob, femeia despre care se zvonea atunci că a avut o relație în trecut cu Mario Iorgulescu.

 

.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre