Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Cătălin Scărlătescu e îndrăgostit

Chef Cătălin Scărlătescu e îndrăgostit
Chef Cătălin Scărlătescu este asaltat de doamne și domnișoare, dar el este discret cu viața personală. Iată că a postat o fotografie cu o șatenă frumoasă, iar admiratorii știu despre cine este vorba.

Chef Cătălin Scărlătescu este carismatic și multe dintre concurentele de la Chefi la cuțite vor să fie în echipa condusă de el. Celebrul bucătar a admis că are o relație, dar nu vrea să o facă publică. A postat o fotografia cu o șatenă, iar internauții s-au grăbit să îl felicite.

„Ea are umor, eu…doar haz”, a scris Cătălin Scărlătescu în dreptul imaginii cu el și tânăra respectivă

Chef Cătălin Scărlătescu e îndrăgostit

Chef Cătălin Scărlătescu (48 de ani) îndrăgostit. Are o iubită! A admis asta la Antena Stars, iar acum a postat o fotografie cu o tânără care se sprijină tandru pe umărul lui. Internauții au recunoscut-o imediat.

„Ea are umor, eu…doar haz”, a scris Cătălin Scărlătescu în dreptul imaginii cu el și tânăra respectivă.

Admiratorii celebrului bucătar s-au grăbit să îl felicite și să îi cmplimenteze. Pe domnișoară o cheamă Doina Teodoru și, se pare, este doar prietenă bună cu Scărlătescu. Tânăra (32 de ani) este actriță.

Chef Cătălin Scărlătescu are o iubită

Chef Cătălin Scărlătescu este discret când vine vorba despre viața lui de dincolo de ecran. Însă, a spus la Antena Stars că are o iubită.

”Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!’, a spus Cătălin Scărlătescu, pentru Antena Stars.

”De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată’, a mai spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.


Chef Cătălin Scărlătescu cum nu l-ați mai văzut niciodată

Chef Cătălin Scărlătescu a primit 15.000 de urări. „La mulți ani, slăbuțule!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre