Chef Cătălin Scărlătescu cum nu l-ați mai văzut niciodată

Chef Cătălin Scărlătescu cum nu l-ați mai văzut niciodată
Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să-i uimească pe fani atunci când a postat o fotografie în care este de nerecunoscut. Nu este singura schimbare miraculoasă. Cum a slăbit 52 de kilograme.

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să îi uimească pe fanii săi. A postat o fotografie cu un nou look. Nu este singura schimbare miraculoasă. Cum a slăbit 52 de kilograme.

Chef Cătălin Scărlătescu cum nu l-ați mai văzut niciodată

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să-i uimească pe fani. Cei trei îndrăgiți jurați ai show-ului culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1 au pus „la gătit” sezonul 9.

Însă, în pauzele de filmări sau în timpul liber, celebrii bucătari nu ratează vreo ocazie să își surprindă fanii cu fel și fel de postări.

Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți bucătari din România, cu peste patru sute de mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Fiecare postare a sa face senzație și adună instant peste 26.000 de aprecieri și numeroase comentarii.

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să-i uimească pe fani. Chef Cătălin Scărlătescu cum nu l-ați mai văzut niciodată.

De curând, chef Cătălin Scărlătescu a reușit să-i uimească pe fani atunci când a postat o fotografie în care apare cu părul vâlvoi, de culoare închisă.

Privirea misterioasă și atitudinea de milioane par să promită că vor frânge multe inimi în rândul doamnelor și al domnișoarelor.

„Păzea că vin!”, a fost mesajul postat de îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Schimbarea de look a juratului emisiunii „Chefi la cuțite” nu este una permanentă, ci doar un truc posibil prin intermediul diferitelor filtre foto.

Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme

Chef Cătălin Scărlătescu avea a reușit să slăbească 52 de kilograme. Primele 30 de kilograme spunea că le-a dat jos renunțând la un singur aliment.

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii.

Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, declara celebrul bucătar în urmă cu doi ani,  citat de doctorulzilei.ro.

De atunci, chef Scărlătescu a continuat să slăbească, însă făcând și alte schimbări în alimentație.

Chef Cătălin Scărlătescu avea 130 de kg

Chef Cătălin Scărlătescu. Dieta

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate.

Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva.

Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu susține că nu recomandă nimănui un astfel de regim alimentar strict, fără a fi consultat medicul înainte.

„Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul.

Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru.

Meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete.

Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde’, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.


Fiți pe fază doamnelor! Un mușchetar tânăr și talentat trece la cratiță!

Chef Cătălin Scărlătescu s-a operat. Cum a ajuns sub bisturiu