Simona Ionescu / Redactor Șef

Chiar acum. Pepe, melodie nouă și declarație de dragoste cum nu s-a mai pomenit

Chiar acum. Pepe, melodie nouă și declarație de dragoste cum nu s-a mai pomenit
Pepe trăiește unele dintre cele mai frumoase momente din viața lui. Are trei copii, o carieră pe culmile succesului. Se bucură de toate acestea și le cântă tuturor.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Pepe face un cadou neașteptat celor foarte dragi lui, declarație de dragoste cum nu s-a mai pomenit. El lansează o melodie nouă, pentru care a colaborat cu bunul său prieten, Connect-R. Pepe și Connect-R au creat melodia, dar au compus, împreună, și versurile.

În imaginea care ilustrează piesa lansată sub forma de lyrics video, artistul apare alături de noua sa soție, Yasmine, de fiul lor, Junior, și de fiicele sale din prima căsătorie, cu Raluca Pastramă, Rosa Alexandra și Maria. În clipul piesei apar cu toții, fericiți.

Pepe, melodie nouă și declarație de dragoste

Piesa și-a numit-o simplu, „Familia mea”.  Versurile vorbesc despre marile bucurii ale vieții lui Pepe: copiii și soția. Pe Yasmine, cea cu care a început să formeze un cuplu la câteva luni după despărțirea de a doua sa soție, Raluca, o numește, nici mai mult, nici mai puțin decât „femeia vieții mele”. Tânăra de 27 de ani e în al nouălea cer.

„Am copiii lângă mine, / Şi am sufletul bogat, / Şi cu femeia vieţii mele, / Mă simt binecuvântat. / Atâta timp v-am aşteptat prin ceaţă. / Şi aţi venit. / Aţi venit ca să-mi daţi viaţă”, cântă Pepe în prima strofă a noii sale melodii. Refrenul  continuă declarația de dragoste: „Voi sunteţi viaţa mea, / Şi fericirea mea e lânga voi. / Voi sunteţi viaţa mea, / Şi toată viaţa mea înseamna noi. / Voi sunteţi viaţa mea, / Doar Dumnezeu ştie cât vă iubesc din suflet. / Voi sunteţi viaţa mea, / Şi cerului vreau să îi mulţumesc / Pentru Familia mea”.

Din textul piesei aflăm și cum a ajuns Pepe să aibă o relație cu noua sa soție. Era debusolat și suferind la despărțirea de Raluca, cea care l-a făcut tată pentru prima dată. Și credea că nu are noroc, dar a căutat alinare în Dumnezeu, și a fost recompensat.

Sursa foto: Youtube, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre