Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine este noul James Bond? Fanii sunt șocați și protestează

Cine este noul James Bond? Fanii sunt șocați și protestează
Am aflat cine este noul James Bond! O actriță britanică, care a confirmat veștile în cadrul unui interviu.

Celebra serie și-a creat de-a lungul timpului o comunitate de fani, care s-au atașat de actorii care l-au jucat pe faimosul spion. Aceștia s-au declarat indignați de anunțul făcut de actrița Lashana Lynch, cea aleasă să fie noul James Nond, spunând că o femeie de culoare nu îi poate înlocui pe Roger Moore, Sean Connery, Pierce Brosnan sau Daniel Craig. 

Și-a închis toate conturile de social media

Criticile primite au luat-o pe actriță prin surprindere, în mod neplăcut. Răutățile din online au făcut-o să ia o decizie importantă, și anume să își închidă toate conturile de social media.

„Sunt o femeie de culoare, orice altă femeie de culoare ar fi fost distribuită în acest rol, am fi purtat aceeași conversație. Ar fi fost victima acelorași atacuri, aceleași abuzuri. Dar asta confirmă că, dacă purtăm această conversație și toate aceste lucruri se intamplă, sunt parte din ceva revoluționar care ar putea schimba mentalități”, a declarat Lashana Lynch.

Cariera parcursă de Lashana Lynch

Lashana Lynch are 32 de ani și doar cinci filme de lung metraj în portofoliu. Originile sale sunt jamaicane, dar este născută și crescută în Londra. În ultimul film cu James Bond, o vom vedea în rolul lui Nomi. Ea este cunoscută în Statele Unite ale Americii pentru Still Star Crossed, o serie tv creată de Shonda Rhimes, dar și pentru celebrul Captain Marvel, unde a fost pilotul Maria Rambeau, în 2019.

Lynch și-a făcut debutul în actorie din 2012, în Fast Girls. Ulterior, ea a jucat în filmul The 7.39, produs de către BBC. Ea a apărut în Silent Witness și Death in Paradise și a fost membru al distribuției comediei de scurtă durată Crims, produsă tot de BBC în 2015.

Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit! A început războiul divelor!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre