Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Bittman a pățit-o! Tânăra „iubirică” l-a dat de gol

Dan Bittman a pățit-o! Tânăra „iubirică” l-a dat de gol
Știți cântecul acela, de pahar... ”cine iubește și lasă, Dumnezeu să-i dea pedeapsă...”. Cam așa și cu Dan Bittman. Cine-și părăsește partenera de-o viață pentru o tinerică, poate să o pățească. Rău de tot. El a pățit-o.

Despre Dan Bittman s-a scris la începutul anului că și-ar și părăsit partenera de viață, pe Liliana Ștefan, pentru o mult mai tânăra artistă și actriță, Monica Odagiu (foto). Aceasta are doar 24 de ani, în timp ce Liliana, soția lui Bittman, număra deja 50, adică dublul vârstei amantei plus un an pe deasupra,  din care 30 petrecuți în calitate de consoartă, dar și de mamă a trei băieți, toți cu numele de Bittman în buletin. Artistul nu a stat însă mult pe gânduri și a renunțat la ce avea acasă, pentru o „prospătură” din lumea muzicală.

Dar, pare-se că zvonurile s-au adeverit. Povestea de iubire dintre Dan Bittman și Monica Odagiu nu a  prea durat. Nu-i putem spune „iubire de-o vară”, pentru că vara deja a prins-o pe tânăra iubită singură la mare. Nici măcar pe durata Stării de urgență nu au stat împreună cei doi iubiți, Monica Odagiu locuind alături de sora mai mare, Ana, și de mama lor.

Singure, la mare și prin țară: „Pretendenți există…”

Cum Monica nu contenește să posteze fotografii din locurile unde ajunge, și niciodată, deloc, Dan Bittman nu apare în ele, lumea a început să se întrebe, pe drept cuvânt, dacă Monica mai formează un cuplu cu Dan. Mai ales că artista și-a petrecut vara la mare, singură, adică fără iubit. Acum zvonurile s-au adeverit. Monica a mărturisit că nu există niciun bărbat în viața ei, în prezent. În viața Monicăi există doar sora ei.

Dat fiind faptul că în viața celor două nu există niciun bărbat, după ridicarea restricțiilor, minivacanțele și deplasările prin țară le-au făcut doar una în compania celeilalte. „Ne iubim maxim. Măcar dacă nu avem bărbați, între noi să ne iubim, că altfel…”, a declarat amuzată Monica, pentru Libertatea.

„Atât am spus chestia asta că pare că suntem vai de capul nostru, nu avem bărbați, nu avem nimic”, a completat și Ana, întreruptă de Monica, ce a dezvăluit că, probabil, în curând, vor avea niște parteneri, pentru că „Pretendenți există…”.

Sursa foto: Instagram

Cum a început povestea de dragoste dintre Smiley și Gina

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre